Nyhed

Minus til Plus – GAFFAs hot og not

x

Vi er inde i en ny måned, og det er dermed tid til at se på, hvad vi har tændt på og tændt af på i den forgangne måned.

Plus:

+ Jake Bugg er stor fan af fodboldklubben Notts County. Så stor, at Buggs logo i næste sæson er på klubbens trøjer i den fjerdebedste engelske række.


+ Tillykke til Jay Z, der som den første rapper er optaget i Songwriters Hall of Fame.

+ Til ære for musikkens dag i England har blandt andre Ozzy Osbourne og Shaun Ryder indtalt ruter på lokale Manchester og Birmingham busser. Sejt, selvom ingen sikkert er kommet af på de rigtige stationer.

+ Efter de tragiske terror-hændelser i England er Oasis’ Don’t Look Back In Anger blevet en spontan, samlende og ganske rørende fællessang.


+ Lars Ulrich har fået Ridderkorset. Sejt nok. Han taler også næsten lige så godt dansk som Prins Henrik.

Minus:

- Morrissey mener, at pladebutikskæden HMV i England har forsøgt at lægge en dæmper på salget af genudgivelsen af The Queen is Dead. Det, eller måske de 110 kroner for EN SINGLE, Moz.


- Gene Simmons fra Kiss vil trademarke djævletegnet som sit eget. Diabolsk, men også virkelig, virkelig dumt og ikke-rock’n’roll.

- Rapperen Bow Wow er blevet mistænkt for at betale fans for at jage og følge ham rundt. Pinagtigt pinligt.

- Efter 45 år er Yoko Ono blevet krediteret som medforfatter af Imagine. Det er en af de pænere ting, hun kan tage æren for.


- Hvis man ikke kan sige noget pænt, skal man hellere tie stille. Det gælder også for Katy Perry, der har været ude at disse sine tidligere kærester, blandt andet Diplos, evner i sengen.

ANNONCE