Nyhed

System Of A Down kommer med opdatering på nyt album

x

System Of A Down er for nylig kommet med en opdatering vedrørende deres imødesete kommende album – men det er ikke nogen god opdatering, hvis man gik og ventede på et snarligt albumcomeback fra veteranerne. 

System Of A Down har tidligere udgivet fem anmelderroste albums, før de splittede i 2006. I 2010 fandt bandet sammen igen for at spille en række koncerter og arbejde på nyt materiale. Men her syv år senere er albummet stadig ikke udkommet, og nu ser det ud som om, at der stadig går et stykke tid.

Selvom bassisten Shavo Odadjian tidligere på året var meget positiv om et kommende album og udtalte, at de havde 15 sange klar, så er han nu begyndt at tvivle. I en Q&A med sine fans svarede Shavo Odadjian ifølge NME følgende til spørgsmålet om det nye album:


"It’s not happening, I don’t know…I don’t know when it’s gonna be. Not right now…”

System Of A Down spillede på årets Copenhell, hvor vores anmelder kvitterede med fem stjerner og blandt andet skrev følgende:

"System Of A Down er en kaliber for sig, og som de afslutningsvis bevæger sig ind i ”Toxicity” fra albummet af samme navn, efterfulgt af ”Sugar” fra det selvbetitlede debutalbum, får de endegyldigt fastslået, at de kan leve op til sin egen myte om at være et af tidens mest progressive og udefinerbare metalbands."


ANNONCE