Nyhed

Ugens Topsify Hit: MORTEN remixer track fra to verdensstjerner

GAFFA – alt om musik

Den danske dj med det borgelige navn Morten Breum har fået mulighed for at remixe det femte mest spillede nummer i verden lige nu. Nummeret "2U" er lavet af den franske verdensstjerne David Guetta, har den canadiske hjerteknuser Justin Bieber med på vokal og har på blot seks uger opnået 200 millioner afspilninger.

MORTENs udgave passer med sit tunge beat og klassiske drop perfekt til de sene nattetimer på klubben. Og har man lyst til at høre MORTEN spille 2U live, er der chance for, at han tager det med, når han turnerer i Europa i juli og august, hvor han blandt andet gæster den verdensberømte natklub Pacha på Ibiza, men også lægger vejen forbi Danmark, når han rammer Wonderfestiwall på Bornholm i midten af august.

Sidst, han spillede i Danmark, var det en kort fornøjelse. Han var det sidste navn på Distortions hovedscene om torsdagen og endte med blot at komme af med 12 minutters musik, da presset fra folk, der strømmede til Rådhuspladsen, hvor scenen var, blev for stort og ikke aftog. Der er dog god plads på Bornholm, så her får MORTEN og publikum fuld sæt og mulighed for at feste hele natten.


Lyt til remixet lige her

Se Mortens fulde turnéplan

 


 

Hør hele ugens Topsify Denmark-playliste "Ny Musik" nedenfor på Spotify – og husk, at du kan følge den på Spotify, så bliver du løbende opdateret med den bedste nye musik.

 


 

 

ANNONCE