Nyhed

Hør Simon Cowells stjernespækkede velgørenhedssang for Grenfell Tower

x

I dag er Simon Cowells velgørenhedssagn for ofrene ved branden i Grenfell Tower, London, blevet udgivet – lyt til den længere nede.

Sangen må kaldes et samarbejde mellem nogle af musikindustriens største stjerner – primært af den engelske slags. Den er lavet som et cover af Simon & Garfunkels sang ”Bridge Over Troubled Water”, og coverudgaven er udgivet af Artists For Grenfell.

Listen over artisterne bag er lang og spækket med stjerner, blandt andre: Stormzy, Robbie Williams, Bastille, Brian May fra Queen, Carl Barât fra The Libertines, Dua Lipa, Liam Payne, Louis Tomlinson, Nile Rodgers, Geri Halliwell, Rita Ora, Emeli Sandé, Roger Daltrey og Pete Townshend fra The Who, Leona Lewis, Craig David, James Blunt, James Arthur, Labrinth, Jessie J – i alt 50 musikere er involveret.


Ifølge NME udtaler Simon Cowell selv: ”Som følge af den tragiske brand i Grenfell Tower i den vestlige del af London rykkede musikindustrien sammen og indspillede en single til ofrene i katastofen. Over 50 artister har givet deres tid og støtte for at få det til at ske”. 

Den 24-etagers bygning Grenfell Tower i Londonområdet Kensingto var hærget af en brand tidligt sidste onsdag morgen. Ifølge The Metropolitan politi er 79 personer formodet døde, hvilket gør tragedien til den mest dødbringende brand, der har ramt det britiske fastland i over 100 år.

Simon Cowell opfordrer til, at man donerer penge til brandens ofre på Artist for Grenfells hjemmeside, hvor alle pengene vil gå til de nødlidte.


Giv sangen og de mange involverede fire minutter af din tid, og lyt til sangen her:

ANNONCE