Nyhed

Mød Phlake, Royal Blood og mange flere i GAFFA juli – på gaden i dag

x

Så er GAFFAs syvende nummer i 2017 på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Phlake
Månedens forsidehistorie gælder Phlake. R&b-duoen er på halvandet år gået fra at spille på Ideal Bar for 200 personer til at åbne Orange Scene på Roskilde. Vi fortæller deres historie.

Royal Blood
Rockduoen er klar med nyt album og koncert på Roskilde. Vi har mødt dem.


Aura
Den farverige sangerinde er tilbage efter flere års ufrivillig pause fra musikken – og en tur i kloster.

Asgeir
Den eftertænksomme islænding er klar med sit andet album – og beretter om blandt andet den voldsomme succes, der fulgte med debuten.

Musik gør dig høj
En hjerneforsker fortæller hvordan og hvorfor.


Hvad gør man, når ens idol dør?
Er det okay at føle sorg, når for eksempel Chris Cornell går bort? Vi har talt med en psykolog om at sørge over afdøde idoler.

Læs også interviews med Wafande, Rag'n'Bon Man, AyoWa og Louis Rustum, se fodboldlandsholdsspiller Pernille Harder fortælle om sin musiksmag og meget mere – og læs anmeldelser af stribevis af nye musikudgivelser.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med juniudgaven af GAFFA!


 

 

ANNONCE