Nyhed

Marilyn Manson til Danmark

Chokrockeren besøger landet til efteråret

Den teatralske rocksanger Marilyn Manson har annonceret en stor Europa-turné inklusive koncert på Kulturværftet i Hal 14 onsdag den 15. november 2017. Inden da vil han have udgivet sit tiende album, som oprindelig havde titlen "Say10" og skulle være udkommet i februar, men blev udskudt på ubestemt tid og nu har titlen "Heaven Upside Down".

Billetsalget begynder fredag den 19. maj klokken 10.

Marilyn Manson besøgte senest Danmark i maj 2015, hvor GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez uddelte fire store stjerner og skrev:

"Halvanden time føles som en kende kort, men på den anden side skal man jo ikke klage over at gå fra en koncert med lyst til mere. Manson er ikke den store industrial-djævel af en provokatør, han har været. De dage er vist uigenkaldeligt forbi, men han formår stadig at levere et udstyrsstykke af et show – endda bedre, end han har gjort længe, og når man skræller de effektive teatralske udskejelser væk, står man tilbage med en samling virkelig gode sange. Så efter at have bevist at være tilbage på albumfronten er det rart at se, at manden også stadig kan levere varen live. En billet til en Marilyn Manson-koncert er – trods ujævnheder – igen alle pengene værd. Fire store stjerner med en trefork op." Læs hele anmeldelsen her.

Varm op med videoen til "The Beautiful People", en video fra 1999:

 

 
ANNONCE