Nyhed

Se ny video med danske Drop the Gun, kendt fra Blue Foundation

Sara Savery er tilbage med et nyt projekt

Danske Drop the Gun er aktuel med videoen til singlen "Deeper". Se videoen nedenfor.

Drop the Gun er et nyt projekt af den danske sanger, sangskriver, multiinstrumentalist, producer og dj Sara Savery. Sara Savery er bosat i Brooklyn, New York, hvor hun også har igangsat Drop the Gun, der udkommer med sin debut-ep den 2. juni på hendes eget pladeselskab Fan Out Records. Sara Savery udgav sit debutalbum, The Diver, i eget navn tilbage i 2011, et album, der var skrevet og produceret af hende selv. Ud over solokarrieren har hun været medlem af den elektroniske gruppe People Press Play, shoegaze-bandet Ghost Society samt den danske gruppe Blue Foundation.

Sara Savery er vokset op i København i en musikalsk familie. Fra en tidlig alder har hun sunget, spillet klaver og indspillet i sine forældres hjem. Efter at have studeret musik i fire år i England blev hun fanget af at producere, og hun begyndte at skrive mere elektronisk baseret musik og musik til film.

Den selvbetitlede ep er skrevet, produceret og indspillet af Sara Savery i hendes studie i Brooklyn. Forsanger og stifter af Blue Foundation, Tobias Wilner, har taget del i mixing-processen og produktionen. Musikken er påvirket af Saras generelle musikalske inspirationer og hendes tid i New York. Den byder på tilbagelænede beats og iørefaldende popmelodier. Teksterne trækker på de sensuelle sider af et forhold.

GAFFAs anmelder Signe Bønsvig var godt tilfreds med Savarys første soloalbum, som hun i 2011 tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om: "Projektet er imponerende. Ikke bare fordi Savery har formået at skabe et album alene ved egen hjælp, men fordi hun har skabt noget så fint som en særegen lyd. De lyse, spinkle tangenter bærer melodierne, som igen bæres af en brusende understrøm af rytme, effekter og støj. Tydelig, men stadig lige under overfladen ligger Saverys vokal. Svøbt i det altopslugende musikalske univers bevæger den sig mellem druknedød og frisættelse. Nogle gange stemningssøgende, andre -jagende, og effekten bliver drømmende, ind imellem på kanten til søvndyssende." Læs hele anmeldelen her.

ANNONCE