Nyhed

Stone Sour gæster Danmark

Hårdtslående metalband gør livet surt i november

Fans af tonstunge riffs kan drage et lettelsens suk: Stone Sour besøger Den Grå Hal på Christiania den 15. november. Bandet er allerede på tour, som fører fra USA til Australien, op til Rusland – og derefter til danernes land. Også Sverige og Norge får en enkelt koncert med de efterfølgende aftener, før Stone Sour tager vejen mod syd ned gennem dele af Central- og Vesteuropa. Touren slutter i december.

Stone Sour er opkaldt efter en sur whiskey-appelsinsaft drink og er anført af den usædvanligt vokalstærke Corey Taylor, som muligvis er bedst kendt som sanger i Iowa-bandet Slipknot. Stone Sour har sat 30. juni som udgivelsesdato for bandets kommende sjette album, Hydrograd, og vil promovere albummet på touren. Slipsknots perkussionist Shawn Crahan – klædt som klovn – meddelte i marts til Loudwire, at der også skrives på Slipknots sjette album.

Som opvarmning til Stone Sour kan du opleve The Pretty Reckless, frontet af den tidligere barnestjerne Taylor Momsen, måske bedst kendt fra teenagedramaserien Gossip Girl. Bandet spiller hård rock og har udgivet tre album, det seneste fra 2016. 


Få afprøvet nakkemuskulaturen til Fabuless, en af singlerne fra Stone Sours kommende album:

 


Lær Taylor Momsens The Pretty Reckless at kende med Make Me Wanna Die:

ANNONCE