Nyhed

Tupac mindes i kommende dokumentarfilm

Dokumentaren instrueres af oskarvindende instruktør

Vi mindes stadig afdøde Tupac Shakur, og nu er en autoriseret dokumentar, omhandlende hans liv blevet offentliggjort. Oscarvindende Steve McQueen har tidligere stået bag filmen ”12 Years a Slave”, og nu skal han instruere filmen om den respekterede rapper og skuespiller 2Pac. Om den kommende dokumentar Steve McQueen ifølge pitchfork.dk udtalt:

”Jeg er ekstremt rørt og begejstret over at skulle udforske denne legendariske artists liv og færden”, og tilføjer: ”Jeg gik på NYU-filmskolen i 1993 og kan huske den udfoldende hiphop-verden og mit mindre overlappende kendskab til Tupac gennem en fælles ven. Få, hvis overhovedet nogen har stået stærkere end Tupac Shakur. Jeg ser frem til at arbejde i tæt samarbejde med hans familie for at fortælle den rigtige historie om denne talentfulde mand.”

Dokumentaren produceres af Jayson Jackson, White Horse Picures Nigel Sinclair, Nicholas Ferrall og Shakur-familiens repræsentant, Tom Whalley. Filmen er godkendt af selskabet Amaru Entertainment, som er grundlagt af Tupac Shakurs mor, Afeni Shakur, med et sidste ønske om, at hendes søns sidste projekter skulle se lyset.

Biografien ”All Eyez On Me” udkommer ifølge IMDb den 16. juni.

Tupac blev skudt fra en forbikørende bil i Las Vegas i september 1996, 25 år gammel. Mordet er aldrig blevet opklaret.

Indtil da mindes vi ham med hjælp fra YouTube:

 

ANNONCE