Nyhed

Alison Moyet kommer til Odeon

Den engelske sanger, sangskriver og performer Alison Moyet kommer til Odeon i Odense i anledning af nyt album.

Den engelske sanger, sangskriver og performer Alison Moyet kommer til Odeon i Odense 4. december i anledning af nyt album.

Alison Moyet udgiver sit niende soloalbum “Other” og drager i den anledning på verdensturné. Det bringer hende forbi Odense og byens nye musik-, teater- og konferencehus Odeon.

“For mig som lyriker er det en ny oplevelse at skrive et album. I de fleste tilfælde erstatter iagttagelse følelserne. Det er spændende at være usynlig som midaldrende kvinde og i stedet at blive iagttager,” siger Alison Moyet om skabelsen af det nye album.


Den engelske sanger blev i starten af 1980’erne kendt som den ene halvdel af synthpop-duoen Yazoo, hvor hun sammen med det tidligere Depeche Mode-medlem Vince Clarke hittede med sange som “Don’t Go” og “Situation”. 

Yazoo var dog et kortlivet foretagende, og Alison Moyet udgav derfor i 1984 det første af sine nu snart ni soloalbum. I 1985 optrådte hun desuden ved den berømte Live Aid-koncert i selskab af blandt andre Paul McCartney og David Bowie. 

Det nye album “Other” indeholder 10 sange og udkommer til juni.


Billetsalget begynder fredag den 24. marts klokken 11.

Varm op med 1986-hittet "Is This Love?":


ANNONCE