Nyhed

Derfor brød Ulige Numre op – forsanger Carl Emil udgiver første solosang

Ulige Numre gik i opløsning for to dage siden – nu har forsanger Carl Emil Petersen sit første solonummer på gaden

Det er ikke mere end to dage siden, det populære band Ulige Numre – til stor ærgrelse for mange – måtte meddele, at de ville gå i opløsning. Nu er der en forklaring på bruddet samt en udgivelse af (eks)forsanger Carl Emil Petersens første solonummer “Liv Før Døden”.

Carl Emil Petersen kommer, i forbindelse med udgivelsen af det nye nummer, med en udtalelse omkring Ulige Numres opløsning, der ifølge ham selv er grundet mangel på kreativitet og higen efter at kunne “være bossen for det hele.” Han understreger dog, “at der ikke har været tale om noget dramatisk brud, og at de andre har taget det utrolig pænt. De havde måske nok også set det komme.” Han indrømmer også, at han arbejder bedst alene:

“Men det vigtigste er nok, at jeg trives bedre alene. Jeg skriver musikken alene, og jeg arbejder bedst alene. Jeg har jo sådan set også skrevet de andre plader på egen hånd. Det kreative maskinrum, som jeg føler mig så godt tilpas i, har jo altid været uden de andre. På den måde har jeg jo altid været min egen artist, og bandformatet passer nok ikke så godt til mit temperament.”


Det nye nummer “Liv Før Døden” handler om at have for høje forventninger til sig selv og faren ved at spejle sig i andres succes. “Forventningerne overgår simpelthen hvad livet kan præstere. Så kan man pludselig ikke længere se det smukke for bare misundelse eller præstationsangst.”

Nummeret er produceret af Sune Rose Wagner, som Carl Emil Petersen selv håndplukkede til at skulle hjælpe med det nye nummer, da han altid har været et idol siden The Raveonettes-debutpladen “Whip It On” fra 2002. Mikkel Damgaard fra Love Shop har også haft en finger med i spillet, men det er primært et resultat af samarbejdet mellem Carl Emil og Sune. “Liv Før Døden” er endnu ikke tilgængelig på YouTube, men kan høres på diverse musikstreamingtjenester.

Ulige Numre debuterede i 2011 med singlen "København", der straks blev et stort hit. Den blev fulgt op samme år af en selvbetitlet ep, i 2013 af albummet "Nu til dags" og i 2015 af albummet "Grand Prix".


Hør Carl Emils "Liv Før Døden":

ANNONCE