Nyhed

Distortion Ø offentliggør ni nye navne

Den københavnske gadefestival har i dag offentliggjort ni nye navne til Distortion-ugens finale Distortion Ø, der finder sted i juni på Refshaleøen.

Den københavnske gadefestival har i dag offentliggjort ni nye navne til Distortion-ugens finale Distortion Ø, der finder sted den 2.-3. juni på Refshaleøen.

I den gamle værkstedsbygning Pladeværkstedet kommer Red Bull Music Academy-scenen til at bære fanen for r&b, rap og elektroniske toner, når Distortion rundes af med hoved-eventet Distortion Ø. Lady Leshurr, Little Simz, Toxe, Code Walk, Kenton Slash Demon, Iris Gold, Johan Carøe, Erosion Flow og Kasper Bjørke er de nye navne på programmet.

Dermed er invitationen til dansefesten fuldendt, for med dagens annonceringer er hele programmet for Red Bull Music Academy-scenen offentliggjort. I forvejen var blandt andre Maceo Plex, Omar Souleyman og Soleima allerede annonceret. 


Ifølge arrangørerne bag Distortion kulminerer ugen, efter gadefesternes opvarmningsdage, i et lyd- og lysorgie af scener, udendørs dansegulve og festrum ved todagesfestivalen Distortion Ø.

Til årets Distortion er der desuden et par nye tiltag for publikum ved den københavnske gadefest. Gadearmbåndet giver adgang til et særligt “Street Party Area”, mens Distortion Week Pass giver adgang til alle arrangementer under Distortion. Læs mere om de nye tiltag her.

Distortion sker i dagene 31. maj til 4. juni og kulminerer altså med Distortion Ø på Refshaleøen.


ANNONCE