Nyhed

Festivalen Roots&Hybrid har det fulde program klar

Roots&Hybrid 2017 kan i dag præsentere det fulde program, der betyder hele 15 tilføjelser til de i forvejen præsenterede navne

Festivlen Roots&Hybrid 2017 i Aarhus kan i dag præsentere det fulde program, der betyder hele 15 tilføjelser til de i forvejen præsenterede navne (Omar Souleyman, BaBa Zula, The Kutimangoes, Kalaha, Balkan Basterds og AySay). Den fulde liste kan ses i bunden.

Roots- og Hybrid-aspekterne dækker ifølge arrangørerne over den musik, der "har rødder i et folk eller et steds traditionelle musik." Samtidig indebærer navnet også muligheden for at fusionere forskellige genrer for at vise, at musik ikke har en geografisk afgrænsning. En af målsætningerne er at blive Nordens største musikfestival for nutidig musik med rødder i forskellige dele af verden.

Om festivalen siger Yasemin T. Mizrak, presseansvarlig hos det turkise telt:


”Roots&Hybrid er kulminationen på flere års forberedelse og erfaring med det turkise telt. Vi føler, at den danske musikscene fortjener en scene, hvor nichepræget og nytænkende musik bliver præsenteret i ambitiøse rammer og dermed bliver tilgængeligt for et langt bredere udsnit af befolkningen, end hvad man ellers ser. Vi er drevet af en mere total forståelse af koncertoplevelsen, hvor ikke blot musikken, men også rammerne – stemningen af varme, uhøjtidelighed og mangfoldighed – spiller en afgørende rolle.”

Festivalen afvikles fra den 4. til 6. maj, når arrangørerne bag festivalen "det turkise telt" i et samarbejde med Spot Festival slår dørene op for Roots&Hybrid 2017 i Ridehuset.

Programmet er som følger:


Omar Souleyman(SY)
BaBa Zula(TR)
The Kutimangoes(DK)
Kalaha(DK)
Balkan Basterds(DK)
AySay(DK)
La3no Cubano (SVK)
Gadjos feat. Special guest (SWE)
AddisAbabaBand (DK)
Ida Wenøe (DK)
Dawda Jobarteh (DK)
Elmøe og Hoffman (DK)
Kidmo Laran (DK)
DJ Peter Peter (DK)
Debre Damo Dining Orchestra(DK)
Mantra Soundsystem (DK)
Mathias Heise Quadrillion (DK)
Zebu Zarina (DK)
Mambe & Danochilango (DK)
Bilal Irshed Trio (DK)
Hudna feat. DíSa (DK)

ANNONCE