Nyhed

I’ll Be Damned tager på turné med Dizzy Mizz Lizzy i Tyskland

De aarhusianske heavy-drenge fra I’ll Be Damned tager med Dizzy Mizz Lizzy syd for grænsen og giver deres første internationale koncerter nogensinde.

De aarhusianske heavy-drenge fra I’ll Be Damned tager med Dizzy Mizz Lizzy syd for grænsen og giver deres første internationale koncerter nogensinde.

Udlandskoncerterne sker i anledning af, at heavy-gruppen genudgiver det selvbetitlede debutalbum fra 2015 i en international udgave. Det bringer dem forbi Hamburg, Berlin og Oberhausen, hvor de i løbet af juni måned er opvarmning for Dizzy Mizz Lizzy ved tre lejligheder.

Det går mildt sagt den rigtige vej for gruppen, der i februar også havde æren af at være opvarmning for Metallica ved åbningen af Royal Arena. De er ligeledes på programmet til tre tyske festivaler i maj, juli og august måned.


Koncerterne er arrangeret af det tyske bookingselskab Dragon Productions, der også bookede Volbeats første internationale shows. Og interessant nok startede Volbeat også deres internationale karriere med at varme op for Metallica.

Debutalbummet “I’ll Be Damned” udkommer internationalt både digitalt og fysisk den 19. maj med et helt nyt cover. Tracklisten er dog den samme som på den danske udgave.

 


I'll Be Damned og Dizzy Mizz Lizzy kan opleves live her:

8.6 I'LL BE DAMNED opvarmning for DIZZY MIZZ LIZZY Oberhausen

9.6 I'LL BE DAMNED opvarmning for DIZZY MIZZ LIZZY - Hamburg


10.6 I'LL BE DAMNED opvarmning for DIZZY MIZZ LIZZY - Berlin

Lyt til albummet her:


ANNONCE