Nyhed

Kashmir opløser firmaet bag bandet

Noget kunne tyde på, at gruppen er en saga blot

For tre år siden offentliggjorde Kashmir-frontmanden Kasper Eistrup, at bandet ville holde pause på ubestemt tid. Nu har bandet taget skridtet videre og opløser firmaet Full Beard Aps, der har stået bag bandet siden starten, skriver Ekstra Bladet. "Ledelsen har valgt at opløse selskabet i 2017, som vedtages på den ordinære generalforsamling," står der i selskabets årsregnskab.

Både i 2014 og 2015 kom der udtalelser, der indikerede, at Kashmir ikke umiddelbart stod til at skulle lave ny musik i den nærmeste fremtid. Bandmedlemmerne havde brug for plads og “trængte alle sammen til at arbejde med nogle andre”, som Kasper Eistrup udtalte til Jyllands-Posten i 2015.

Kasper Eistrup arbejder nu som billedkunstner, bassist Mads Tunebjerg har udgivet musik under aliaset Ian Castle, og trommeslager Asger Techau har ligeledes udgivet musik som soloartist. Sidste år udgav han solo-debutalbummet "Phonetics".


Om dette er Kashmirs endelige opløsning, vides ikke, og Ekstra Bladet har ikke kunnet få en kommentar fra gruppen. Til gengæld kan Kasper Eistrup opleves på musikmessen Music Days i Odeon i Odense 10-12. marts, hvor man formodentlig vil kunne få svar på spørgsmålet. Kasper Eistrup kan opleves fredag den 10. marts klokken 15.30 i samtale med den tidligere Gasolin'-guitarist Franz Beckerlee, som også har lagt musikerkarrieren på hylden til fordel for et arbejde som billedkunstner, samt lørdag klokken 17 i samtale med Jasper Mortensen, forstander på Oure Højskole.

Læs meget mere om Music Days og køb billet her.

GAFFA-Prisen holdes i forlængelse af Music Days i Odeon i Odense 11. marts klokken 20-22, men kræver særlig billet. Læs mere og køb billet på GAFFA.dk/prisen


Kashmir debuterede i 1994 med albummet "Travelogue" og har til dato udgivet syv studiealbum, senest "E.A.R" i 2013.

ANNONCE