Nyhed

Se Green Day fremføre Chuck Berrys klassiker ”Johnny B. Goode” live

Stjernerne flokkes for at mindes legenden, der gik bort lørdag

I weekenden gik en af vor tids vigtigste musikere bort. Chuck Berry sov stille ind i sit hjem i Missouri omgivet af sin familie i en alder af 90 år. Siden da har kunstnere verden over udtrykt deres sorg over tabet af rock-legenden, og hvad han personligt har betydet for dem.

The Rolling Stones-medlemmerne Mick Jagger og Keith Richards er blot nogle af de levende legender, der har delt deres tanker på Twitter. Jagger hylder Berry ved at skrive, at ”hans musik lever i os til evig tid”, mens Richards kalder ham ”et af sine største lys, [der nu] er gået ud”.

Andre musikere har hyldet ”The Father of Rock’n’Roll” på anden vis. Til en koncert i Ontario i weekenden gav punkrock-bandet Green Day deres fortolkning af ”Johnny B. Goode”, og utallige andre musikere har gjort det samme efter nyheden om Berrys død. Red Hot Chili Peppers, Sting, Bon Jovi, Gene Simmons, Brad Paisley og Ted Nugent er blot nogle af de store kunstnere, der har deltaget i trenden om at mindes legenden på ægte rock’n’roll-manér. 

Du kan se live-optagelsen af Green Days ”Johnny B. Goode”-cover i linket nedenfor.

ANNONCE