Nyhed

Copenhell er klar med nye navne

GAFFA.dk – Alt om musik

Copenhell offentliggør yderligere syv navne til Danmarks største rock- og metalfestival, som går ned den 21. juni til 23. juni 2018. Refshaleøen bliver forvandlet til et tredages øresønderrivende brag med blandt andre Ozzy Osbourne, Helloween, Nightwish og Parkway Drive.

Nu er Avenged Sevenfold, Bullet for my Valentine, Corrosion of Comformity, Suffocation, Crossfaith, Santa Cruz og Thy Art is Murder også føjet til plakaten.

LÆS OGSÅ: Copenhell offentliggør de 16 første metaldrøn

Efter stor efterspørgsel blandt festivalgæsterne åbnes der som noget helt nyt for en ekstra warm up-dag onsdag den 20. juni – samme dag som Copenhell Camping også åbner. Her bliver festen kickstartet allerede klokken 16.00 i Biergarten, akkompagneret af fire bands på Pandæmonium-scenen. Billetten til warm up-dagen skal købes som tillæg til den almindelige festivalbillet.

Avenged Sevenfold

Metalcore, thrash, hard rock og progressiv metal bliver blandet i en boblende smeltedigel. Stor musikalitet, drønhårde blastbeats, flænsende guitarriffs og M. Shadows’ alsidige, kraftfulde vokal har placeret bandet i metal-superligaen. Sidste gang GAFFA anmeldte Avenged Sevenfold var tilbage i 2013, hvor de i Falconer Salen fik fire pæne stjerner af GAFFAs anmelder Keld Broksø. Han skrev blandt andet: "Man er med garanti underholdt, med mindre man lige har rejst sig fra et repræsentantskabsmøde om Danske Banks nye kundestrategi og bare ikke kan få stemningen eller synet af kundebevægelsen som en hær af flygtende lemminger ud af kroppen."

Lyt til “The Stage” herunder:

Bullet for my Valentine

Det walisiske heavy metal-band optrådte sidst som hovednavn på Copenhell i 2011. De har siden da udgivet albummet Venom (2015) og live-albummet Live From Brixton (2017, samt 2016-singlen “Don’t Need You”, hvis musikvideo er filmet i en kirke og instrueret af den finske filminstruktør Ville Juurikkala. Bullet for my Valentines slagkraftige metalcore og heftige sceneoptræden skaber forrygende intense koncerter, så der en en høj, beskidt og helt enormt passioneret energiudladning i vente.

Lyt til “Don’t Need You” herunder:

Corrosion of Conformity

Det amerikanske undergrundsband har været aktivt helt tilbage siden 1982 og har haft lidt forskellige line-ups igennem tidens løb. Deres seneste to albums er blevet spillet uden bandets karakteristiske forsanger Pepper Keenan, men nu er Keenan tilbage i folden, og bandet arbejder p.t. på et nyt album til udgivelse i foråret 2018. Når de så tordner ind på Refshaleøen, bliver det med helt nyt materiale i baglommen, og de vil spille deres rå sydstats-bluesrock med vildskab og tempo.

Lyt til førstesinglen “Cast the First Stone” fra det kommende album herunder:

Suffocation

Det fem mand store amerikanske dødsmetalband udgav i sommer deres ottende studiealbum ...Of the Dark Light. Siden 90’erne har de udhugget deres helt egen ekstremmetal-niche med brutal teknisk død med grindcore-inspiration og en vokal, der er så guttural, at den nærmest er dyrisk. Når Suffocation går på scenen, kan du godt glemme alt om skønsang og stille passager – den her koncert bliver ren afstraffelse hele vejen igennem.

Lyt til “Your Last Breath” fra det seneste album herunder:

Crossfaith

Japanske CROSSFAITH er en vanvittig genrebastard, der blander tung, bombastisk metalcore med dance-electronica og dubstep. Betegnelsen “electronicore” passer således perfekt til deres vilde musikprojekt. Her skal du være parat til at opleve metal på den helt store episke klinge, når Osaka-stjernerne drager til vesten for at vise, hvad de kan. De har udgivet fire studiealbum siden dannelsen i 2006 og var senest ude med ep’en Freedom i august.

Lyt til “Rockstar Steady” fra deres senste ep herunder:

Santa Cruz

SANTA CRUZ disker op med deres fængende, effektive musik. Det finske glam metal-band er sprængfyldt med flamboyant attitude, og de understøtter den med store musikalske kvaliteter, når de blænder op for deres Guns N’ Roses-inspirerede lyd. De blev dannet i 2007 og har i deres 10-årige periode udgivet tre studiealbum, hvoraf det seneste var Bad Blood Rising, som blev udgivet tidligere denne måned.

Lyt til “Young Blood Rising” fra deres seneste album herunder:

Thy Art is Murder

Australske THY ART IS MURDER spiller kompromisløs og knasende sprød ekstrem-metal, og enhver, der har oplevet – og overlevet! – dem live, kan berette om et knusende, dundrende angreb på alle sanser. De har udgivet fire studiealbum i løbet af en 10-årig levetid, hvoraf seneste albumudgivelse var i august i år med Dear Desolation.

Lyt til “Puppet Master” fra deres seneste album herunder:

ANNONCE