Nyhed

N.E.R.D. afslører vanvittig gæsteliste på nyt album

GAFFA.dk - Alt om musik

Hiphop-koryfæerne N.E.R.D. har endnu ikke smidt deres nye album ud i studieformat, men i går gav de deres første koncert i tre år til CompelexCon. De gav tilmed en smagsprøve på hele deres kommende album – med en imponerende gæsteliste bestående af Kendrick Lamar, Ed Sheeran, Rihanna, Future, André 3000, M.I.A., Gucci Mane og Wale.

No_one Ever Really Dies er, hvad N.E.R.D. står for. Og det må siges at være sandt, for efter syv års stilhed fra hiphop-drengene (udover deres bidrag til Svampebob-filmen i 2015), er Pharrell Williams, Chad Hugo og Shae Haley nu snart klar med et triumferende albumcomeback, featuring en masse spændende kunstnere. I går til den californiske musikfestival CompelexCon spillede trioen til de fremmødtes begejstring hele det nye album igennem. Ifølge musikmagasinet Pitchfork har en repræsentant for N.E.R.D. dog efterfølgende været ude og sige, at den eksakte rækkefølge ikke nødvendigvis stemmer overens med gårsdagens sætliste: 

1. Deep Down Body Thirst

2. Lemon feat. Rihanna

3. Voilà feat. Gucci Mane and Wale

4. 1000 feat. Future

5. Don’t Don’t Do It feat. Kendrick Lamar

6. Kites feat. Kendrick Lamar and M.I.A.

7. ESP

8. Lightning Fire Magic Prayer

9. Rollinem 7’s feat. André 3000

10. Lifting You feat. Ed Sheeran

11. Secret Life of Tigers

LÆS OGSÅ: U2 til Danmark

N.E.R.D. har gennem længere tid teaset via flere platforme, at de var på vej med nyt materiale. Blandt andet med store plakater på festivalen Camp Flog Gnaw Festival, på plakattavler verden over, på deres hjemmeside og på sociale medier. I sidste uge blev det da også svedigt, da førstesinglen “Lemon” featuring Rihanna ramte gaden:

Udgivelsesdatoen for det fulde album er endnu ikke offentliggjort, men herunder kan du se de første minutter af det højenergiske show: 

ANNONCE