Nyhed

Wiz Khalifa og fire elektroniske navne til Tinderbox

GAFFA.dk - Alt om musik

Der er allerede 11 navne på plakaten til Tinderbox 2018, herunder store navne som Depeche Mode, Tiësto, Alanis Morissette og Prophets of Rage, og nu kommer der fem nye navne til programmet.

Det nye hovednavn på plakaten er den populære rapper Wiz Khalifa, og ud over ham bliver der også føjet fem navne til at spille på Magic Box, som er festivalens elektroniske scene. I første omgang drejer det sig om norske Matoma, den nordiske duo Pegboard Nerds, hollandske Julian Jordan og Lucas & Steve.

Wiz Khalifa


Den amerikanske rapper Wiz Khalifa havde i 2010 et megahit med ”Black and Yellow” fra gennembrudsalbummet ”Rolling Papers”, og i 2015 slog han så et hav af rekorder med singlen ”See You Again” med Charlie Puth. Sangen var den bedst sælgende single på verdensplan i 2015, og den er stadig den næstmest sete video på YouTube med mere end 3,2 milliarder visninger, og med millioner af solgte plader og milliarder af streams er Wiz Khalifa et af de varmeste rap-navne i verden lige nu.

Sidst Wiz Khalifa spillede i Danmark, var på Roskilde Festival sidste år, hvor han måtte nøjes med tre stjerner fra GAFFAs anmelder, der konkluderer, at ”jeg ikke ligefrem vil vente med længsel på vores næste møde”, på trods af en koncert med mange underholdende elementer. Men er man uenig med GAFFAs anmelder og ved at sprænges af længsel efter den populære rapper, skal man altså ikke vente længe, før man kan få forløsning på Tinderbox.

I mellemtiden kan man slå ventetiden ihjel med ”See You Again”.

Matoma


Bag Matoma står den 24-årige normand Tom Stræte Lagergren, der i 2015 for alvor brød igennem med singlen "Old Thing Back" i samarbejde med rapperen Notorious B.I.G. Singlen er nu streamet via Spotify mere end 150 millioner gange. Matoma har også arbejdet sammen med blandt andre Jason Darulo, Akon, Sean Paul, danske Christopher og mange flere.


Lyt til ”Old Thing Back” herunder.

Pegboard Nerds


Den dansk/norske dubstep-duo bestående og house og trance-produceren Michael Parsberg og norske Alexander Odden (kendt som Flipside), brød for alvor igennem i 2013, og særligt deres remix af Krewllas ”Alive” gav dem international opmærksomhed.

Lyt til ”Alive” herunder.


Julian Jordan

Den kun 22-årige hollandske dj og producer Julian Jordan præsenterer landets nye generation af dancemusik, med en frisk blanding af genrens kendetegnende lyd og spændende nye twists og indflydelser, hvilket har ledt MTV til at kalde ham ”one to watch”.

Lyt til ”The Takedown” herunder.

Lucas & Steve


Endnu et hollandsk navn finder vi i house-duoen Lucas & Steve, der består af Lucas de Wert og Steven Jansen. Deres sang ”Calling on You” debuterede på Billboards Dance/Mix Show Airplay top 40, og senest har de udgivet ”Up Till Dawn (On The Move)”, som du kan lytte til herunder.

Tinderbox finder sted ved Tusindårsskoven i Odense 28.-30. juni 2018.

ANNONCE