Nyhed

Annoncerer stor Europatour – koncert i Danmark!

GAFFA.dk - Alt om musik

Efter fire års arbejde på det forestående femte studiealbum har Thirty Seconds To Mars annonceret en stor Europaturne næste forår.

Den 21. april 2018 spiller de på Tap1 i København, og hardcore fans kan glæde sig, da bandet tilsyneladende ikke er faldet af på den. Jared Leto, storebror Shannon Leto og Tomo Milicevic har bibeholdt deres innoverende og alternative stil, hvilket de fremviste til MTV Video Music Awards tidligere i år. Førstesinglen fra det kommende album ”Walk on Waters” blev vist via infrarød teknologi til liveshowet. 

Artiklen fortsætter under videoen

 

Nyheden kommer samme uge som annonceringen af, at frontmand Jared Leto har påtaget sig rollen som Playboy-grundlægger Hugh Hefner i en ny storfilm.


LÆS OGSÅ: Påtager sig overraskende filmrolle


Sidst bandet gav koncert i Danmark var i Falkonersalen tilbage i 2014 da de var pladeaktuelle med deres fjerde album Love Lust Faith + Dreams. Thirty Seconds To Mars arbejder stadig på det kommende studiealbum, som endnu ikke har fået en releasedato. Fans kan indtil videre se frem til splinternyt materiale, når bandet står på scenen i Tap1 lørdag den 21. april.

LÆS OGSÅ: 30 Seconds To Mars: Plænen, Tivoli, København

ANNONCE