Nyhed

Hvem topper og er nye på ugens danske hitlister?

GAFFA.dk – alt om musik

Det er onsdag og dermed tid til offentliggørelsen af de officielle danske hitlister for uge 39. Ed Sheeran fortsætter på førstepladsen af albumhitlisten, hvor han nu har ligget i 27 uger i toppen med sit album "Divide". Allerede i sidste uge slog han Rasmus Seebachs rekord med 25 uger på førstepladsen for dennes debutalbum fra 2009. Nummer to er Khalid og "American Teen" – hans hidtil bedste placering – og på tredjepladsen finder vi Scarlet Pleasure og deres ep "Limbo".

Eneste nyhed i top 40 på albumhitlisten er rapperen Macklemore (billedet), der går ind på 13.-pladsen med albummet "Gemini", hans første uden producerpartneren Ryan Lewis siden 2005.

Tracklisten toppes i denne uge af Post Malone featuring 21 Savage med "Rockstar", og det er sangens første førsteplads på den danske trackliste. Nummer to er Sam Smith og "Too Good at Goodbyes", og på tredjepladsen møder vi ugens første nyhed, Molo og "Dedikeret". Øvrige nyheder i top 40 er Scarlet Pleasures "Good Together" (nummer ni) og Skinz med "Jaloux" (nummer 39).


Vinylhitlisten har som nummer et The National og "Sleep Well Ghost", der er ny på denne plads, mens den mest spillede sang på den danske radiostationer igen i denne uge er "Feels" med Calvin Harris featuring Pharrell Williams, Katy Perry og Big Sean.

Se alle ugens danske hitlister her.

Se Macklemores stærkt underholdende video til "Glorious", hvor han fejrer sin bedstemors 100 års fødselsdag:


ANNONCE