Nyhed

Jacob Bellens har mere groove på kommende album og turné

GAFFA.dk - Alt om musik

Han har siden solodebuten i 2012 udgivet et album hvert andet år, så på en måde kommer det ikke som en overraskelse, at den stabilt produktive musiker Jacob Bellens er klar med sit fjerde album i marts 2018.

Udover det kommende album annoncerer Bellens også en turné, som tager ham igennem otte danske byer i løbet af april. Det vides endnu ikke, præcis hvornår det kommende album kommer på gaden, eller hvad det kommer til at hedde, men Bellens kan dog godt løfte sløret en smule for, hvad fans kan se frem til:

– Stilen bliver til dels mere elektronisk, der vil være mere fokus på bas og trommer og efter al sandsynlighed fire mand ud over mig selv på trommer/pads, synth, el og synthbas samt guitar. Vi rammer øvelokalet i slutningen af oktober, og til at begynde med er planen at omsætte den kommende plade til et udtryk, der giver mening i livekontekst, fortæller han.


LÆS OGSÅ: Stort flertal for bedre lyd til Fredagsrock

Ud over sange fra den kommende udgivelse vil Jacob Bellens og band spille materiale fra bagkataloget, hvor han har udvalgt de mere rytmiske sange til setlisten.

Bellens har siden sit solo-debutalbum The Daisy Age fra 2012 udgivet et album hvert andet år, så det kommende album lader til at følge tidsplanen. Jacob Bellens gjorde først sit indtog på den danske musikscene som forsanger i grupperne Murder og I Got You On Tape, hvor albumudgivelserne også flød i en lind strøm, så tilsyneladende kan man forvente meget musik i fremtiden fra den produktive sanger og sangskriver.


I sommer udkom singlen ”Whenever”, som giver en forsmag på den mere upbeat lyd, man kan forvente på det kommende album. Du kan se musikvideoen til "Whenever" nederst i artiklen.

Her kan du opleve Jacob Bellens live:

14/4: Vejle, Bygningen


19/4: Roskilde, Gimle

20/4: Odense, Posten

21/4: Aalborg, Studenterhuset


25/4: København, Store Vega

26/4 Aarhus, VoxHall

27/4: Kolding, Godset


28/4: Herning, Fermaten

ANNONCE