Nyhed

Ryan Adams angriber The Strokes på Twitter

x

Ryan Adams har netop offentliggjort en serie bidske tweets, hvor han angriber The Strokes i skarpe vendinger. New York-bandet kritiserede for nylig singer-songwriteren i Lizzy Goodmans bog "Meet Me in the Bathroom" om New York-indie-scenen i start-00'erne. Her beskylder de ham for at være årsag til guitarist Albert Hammond Jr.s' heroinproblemer, påpeger Rolling Stone.

Ryan Adams har skrevet følgende tweets:

"Albert Hammond er en endnu dårligere sangskriver end sin far. Hvis det er muligt. Det regner i det sydlige Californien og skyller det skidt væk, som I var." (En reference til Hammonds far Albert Hammond Sr., hvis største hit er "It Never Rains in Southern California").


"Julian Casablancas: Hvem gjorde dig høj på lasagne?"

Et svar til The Strokes-sanger Julian Casablancas, der i bogen "Meet Me in the Bathroom" siger: "Bad jeg specifikt Ryan om at holde sig væk fra Albert? Jeg kan ærlig talt ikke huske detaljerne. Jeg synes bare, at heroin krydser en grænse. Det kan tage en persons sjæl væk. Så det er ligesom, hvis nogen forsøger at give din ven det hvide snit – du er nødt til at blande dig."

"Sidste Spor af Egentlige Sange". (Et ordspil på The Strokes' 2006-albumtitel "First Impressions of Earth".) Jeg skulle have tvunget dem til at blive afhængige af at skrive bedre sange. En skam, at The Killers gjorde det for dem."


Ryan Adams har dog allerede svaret på kritikken i netop bogen "Meet Me in the Bathroom", hvori han udtaler, citeret af Rolling Stone:

"Det er så trist, for Albert og jeg var venner. Jeg følte snarere, at jeg holdt øje med ham på en måde, som de aldrig gjorde. Jeg elskede ham så dybt. Jeg ville aldrig nogensinde have givet ham en pose med heroin."

Ryan Adams, der i februar udsendte albummet "Prisoner", giver en udsolgt koncert i Store Vega i København 9. august.


Opdatering: Ryan Adams har nu slettet sine Strokes-kritiske tweets, men du kan se den oprindelige ordlyd via Rolling Stone.

 

 


 

ANNONCE