Nyhed

Shania Twain fortæller om musikbranchens ”dominerende” mænd

GAFFA.dk – Alt om musik

I lyset af afsløringer om sexchikane og efterforskning af voldtægt angiveligt begået af den kendte Hollywood-producent Harvey Weinstein, er der også dukket skeletter op i skabet hos andre dele af underholdningsbranchen.

Søndag gik den islandske artist Björk ud på Facebook, hvor hun skrev om sine erfaringer med Lars von Trier. Beskyldningerne er blevet afvist af instruktøren, men Björk er i dag kommet med yderligere detaljer i et nyt opslag på Facebook. Nu følger den album- og næste år Danmarksaktuelle Shania Twain efter.

LÆS OGSÅ: Björk fortæller detaljer om von Triers sexchikane

"Psykologisk intimiderende"

I et nyt interview med den britiske avis Metro fortæller countrypop-stjernen om sine negative erfaringer med ”dominerende” mænd i musikbranchen.

”Da jeg var yngre, havnede jeg tit i situationer, hvor mænd i branchen ville prøve at dominere mig fysisk. Det er en forfærdelig følelse. Jeg undslap det altid uskadt, men på et psykologisk niveau er det intimiderende og stygt,” siger Shania Twain blandt andet i interviewet.

”Det er skræmmende først og fremmest… ydmygende. Ingenting bliver gjort, fordi du føler dig i en position, hvor du ikke er i stand til at gøre noget.”

Artiklen fortsætter under videoen

Shania Twain priser de personer, der har talt ud om deres erfaringer og beskyldninger mod Harvey Weinstein. Det er ikke bare modigt, siger hun, men nødvendigt.

Den canadiske stjerne giver koncert i Royal Arena den 14. oktober 2018.

LÆS OGSÅ: Shania Twain giver dansk koncert

ANNONCE