Nyhed

Twin Peaks-stjerne giver dansk koncert

GAFFA.dk - Alt om musik

I Danmark kender vi måske bedst Chrysta Bell som FBI-agenten Tammy Preston i kultserien Twin Peaks. Imidlertid har hun en strålende musikkarriere, og i anledningen af sit nye 2017-album We Dissolve giver hun en dansk koncert i Bremen Teater 23. april 2018.

”Chrysta Bell ligner en drøm og Chrysta Bell synger som en drøm. Og drømmen bliver til virkelighed,” siger filminstruktør David Lynch, der er manden bag Twin Peaks. Nu bliver denne drøm til virkelighed på dansk jord, når fans (og andre med øren for et dynamisk, drømmende og teatralsk lydunivers) kan opleve den amerikanske sanger, sangskriver, skuespiller og model i et liveshow, det appellerer til ører såvel som øjne.

Det første album uden David Lynch


Lynch og Bell har haft et langt musikalsk samarbejde i næsten to årtier, og i flere medier betegnes hun ligefrem som hans muse. Senest har de skrevet sangen ”Polish Poem” i 2016, som optræder i filmen Inland Empire, samt ep'en Somewhere in the Nowhere.

Det nye album er imidlertid produceret af PJ Harvey-producer John Parish og bliver dermed Bells første album, hvor Lynch slet ikke har en finger med i spillet.


LÆS OGSÅ: Eddie Vedder spiller sjældenhed i Twin Peaks

Hør We Dissolve

We Dissolve udkom midt i Twin Peaks: The Return-orkanens øje. Bell er derfor topaktuel både i samspil med Lynch og på egne, lange modelben.


Giv hendes nye album et lyt og varm op til en drømmende og dramatisk dansk koncert i april 2018.

ANNONCE