Nyhed

Udsolgt på 48 timer – nu giver legenden en ekstra koncert

GAFFA.dk – Alt om musik

Da det i sidste uge blev annonceret, at den legendariske Grandmaster Flash kommer til Pumpehuset i København den 16. november, blev billetterne udsolgt på under 48 timer. Nu har grandmasteren sagt ja til at spille en ekstra koncert.

Koncerten bliver afviklet den 15. november i Pumpehuset, som den oprindelige koncert. Ventelisten efter første udsolgte koncert havde på mandag forkøbsret til den nye optræden, mens det normale billetsalg startede i dag.

På den kommende ”Hip-Hop, People, Places & Things”-verdensturné kaster Grandmaster Flash et blik tilbage på 70’erne, hvor det ikke bare var hiphoppen, men musikhistorien han ændrede.


Joseph Saddler, som er hans egentlige navn, dristede sig i slutningen af 70’erne til at lægge håndfladerne på pladespillernes vinylskiver, så han kunne manipulere dem som om de var et instrument i sig selv. Således udviklede og forfinede han teknikker, som scratching og breakbeats, der stadig er grundlæggende for hiphop-genren i dag.

Det kommende show vil være en visuel og musikalsk iscenesættelse af et funky blockparty i The Bronx, der inkluderer de mennesker, steder og ting, der har været med til at skabe ikonet Grandmaster Flash. Musik, dansetrin og påklædning bliver en autentisk bid af 70’ernes New York – som taget ud af Netflix-serien "The Get Down", der handler om hiphoppens spæde begyndelse i The Bronx, og som legenden selv medvirker i.

Varm op til koncerten med det funky hit ”The Message” her.

ANNONCE