Nyhed

Koncert i skoven: Oplev Eivør, Who Killed Bambi og MALMØ

GAFFA.dk - Alt om Gaffa

Hvad skal man dog foretage sig på denne første efterårsdag? Måske er en herlig kombination af skov og musik noget, der tiltaler dit weekendhjerte? Det inkluderer blandt andre Eivør, Who Killed Bambi og MALMØ.

“Smukke nordiske melodier, eksperimenterende stemmer og bløde toner fra strygerne lokker dig indenfor. Stærke og udtryksfulde, men samtidig blide kvindestemmer bliver hængende i dit sind, forførende og overraskende. Hver frase fører dig til et nyt sted. Skoven ser næsten ud til at være blevet forvandlet til et fremmed eventyr, som om musikerne og danserne er elverfolk, og skoven deres kongerige.”

Således beskriver Tree of Souls deres spektakulære koncertprojekt, som du i aften kan opleve ude i Havreballe skov, Aarhus. En koncert, hvor livemusikken blandes med dans, akrobatik, lys, design, scenografi, natur og vokal fra både Eivør, Who Killed Bambi og MALMØ.

Den færøske sangerinde Eivør var blandt andre med til åbningen af Aarhus som kulturhovedstad 2017. Med sin både kraftige, lyse og rene vokal plejer hun at være ganske god til at tryllebinde sit publikum. Vi kan kun krydse fingre for, at det samme sker denne gang.

Herligheden går ned i aften klokken 22:00 i Havreballe Skov, Aarhus.

Se en lille teater for projektet liger her: 

ANNONCE