Nyhed

Mød Nelson Can, Carl Emil, Nick Cave og mange flere i GAFFA oktober – på gaden i dag

GAFFA.dk – alt om musik

Så er GAFFAs tiende nummer i 2017 på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, anmeldelser, nyheder, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder den unge danske rocktrio Nelson Can, der er aktuelle med ep'en "EP3" og dansk turné. Vi har talt med bandet, der var tæt på at gå i opløsning, men nu er tilbage, stærkere end nogensinde.

Ramin Djawadi er komponisten bag Game of Thrones-serien. Vi har mødt manden bag den stemningsfulde musik på hjemmebane i Hollywood – til sommer giver han koncert i Royal Arena.


Carl Emil Petersen er klar med sit første soloalbum efter bruddet med Ulige Numre – og også et brud i privatlivet. Vi har talt med den talentfulde sanger og sangskriver om at stå på egne ben.

Wangel har netop udgivet sit andet album og prøver at slå igennem på det internationale marked. Vi var med ham i Berlin.

Nick Cave er aktuel med koncert i Royal Arena og dvd'en One More Time With Feeling, hvor han bearbejder sorgen over tabet af sin søn Albert. Vi har mødt ham i Los Angeles til en åbenhjertig samtale om at bruge musikken til at komme gennem mørket.


Hvilke danske sangskrivere har det største ordforråd? Vi har talt ord – og er kommet til et overraskende resultat.

Læs vores udvidede koncertsektion med masser af anbefalinger, liveanmeldelser og et portræt af månedens spillested.

Læs også interviews med Moses Sumney, Farveblind og Barselona, se youtuber og Vild Med Dans-deltager Julia Sofia fortælle om sin musiksmag og meget mere – og læs anmeldelser af stribevis af nye musikudgivelser.


Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med oktoberudgaven af GAFFA!

ANNONCE