Nyhed

Ny video til Maroon 5 og SZA's funky pophit

GAFFA.dk - Alt om musik

Der er fuld fart over feltet og skruet max op for Technicolor-knappen i videoen til Maroon 5 og SZA’s upbeat og dansevenlige ”What Lovers Do”.

Adam Levine og SZA bevæger sig gennem et utal af bizarre verdener i videoen – til lands, til vands og i luften, og tempoet passer godt til sangens humørspredende og funky toner.

Det er koreansk-amerikanske Joseph Kahn, som har instrueret videoen, og han har stået bag kæmpe successer som Britneys Spearss "Toxic", Brandy & Monicas ”This Boy Is Mine” og har tilmed vundet en grammy for Eminems ”Without Me”-video.

Khan gør stor brug af japansk popkultur i sine videoer, et element han startede med at inkorporere i Janet Jacksons ”Doesn’t Really Matter”-video, som også er den dyreste, han nogensinde har instrueret, med et budget på over 2,5 millioner dollars.

Maroon 5 skulle eftersigende arbejde på deres sjette studiealbum, som vil efterfølge V fra 2015.

Den spirende r&b-sanger SZA udgav sit anmelderoste debutalbum CRTL tilbage i juni på Top Dawg, samme label, som huser Kendrick Lamar, og er lige nu i gang med en turné i USA. Hold øje med hende. Det gør vi!

ANNONCE