Nyhed

Sean Paul til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den jamaicanske dancehall-stjerne Sean Paul giver koncert i Forum Black Box i København 15. november

Det bliver tredje danske koncert for Sean Paul, der først gav en udsolgt koncert i Vega i april og derefter optrådte på Tinderbox Festival i juni.

Denne gang gælder det Forums nye Black Box-koncept. Her vil Forum byde på en koncertoplevelse i en intim ramme og med færre mennesker. Ved siden af koncertrummet finder man et indendørs område med barer og food trucks.


Sean Paul fik international berømmelse i 2002 med sit andet studiealbum ”Dutty Rock”, der blandt andet indeholdt de store hits ”Gimme the Light” og ”Get Busy”. Siden har han udsendt en stribe populære singler og album.

Sean Paul hittede sidste år stort sammen med Sia på "Cheap Thrills", og han har også fået succes i år i selskab med blandt andre Little Mix på sangen "Hair" og med Clean Bandit på "Rockabye" featuring Sean Paul og Anne-Marie – to sange, som begge gik top 10 i England, og "Rockabye" nåede endda førstepladsen.

Gennem sin karriere har Sean Paul arbejdet sammen med nogle af verdens mest populære kunstnere, heriblandt – foruden de ovennævnte – Beyoncé, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Kelly Rowland, Enrique Iglesias, 2Chainz og reggaenavne som Damian "Junior Gong" Marley, Mr. Vegas og Beenie Man.

De to koncerter med Sean Paul i henholdvis Vega i april og på Tinderbox i juni fik henholdsvis fire og to stjerner af GAFFAs anmeldere, så det bliver spændende at se, hvad det ender med i Forum.


Læs anmeldelsen fra Vega: Vega blev forvandlet til en jamaicansk natklub for en aften

Læs anmeldelsen fra Tinderbox: Hits er langtfra nok

Billetsalget starter fredag 15. september kl. 10.00


Varm op med kæmpehittet "Cheap Thrills" med Sia:ANNONCE