Nyhed

Medie: Beyoncé tager Destiny’s Child med på turné

GAFFA.dk - Alt om musik

Rygterne siger, at vi ikke har set det sidste til Destiny’s Child, efter Beyoncé er færdig med at optræde på Coachella.

De to andre medlemmer af r&b-trioen skulle efter sigende drage med på B’s turné med ægtemanden JAY-Z. Turnéen tager magtparret forbi Parken i København den 23. juni. The Sun skriver, at gruppen ifølge "en kilde" ser muligheden som “den perfekte måde” at fejre 20 års-jubilæet for deres debutalbum på. 

De tre stjernemedlemmer har, som kan ses på billedet herunder fra Kelly Rowlands Instagram, også set hinanden og delt tid sammen væk fra scenen og øveren. 

 

DC3

Et opslag delt af Kelly Rowland (@kellyrowland) den


 

En kilde skulle have fortalt The Sun, at de tre (B, Kelly & Michelle) virkelig nød at arbejde sammen igen, og at Beyoncé er opsat på at ville have dem med videre på turné. “Pigerne har deres eget arbejde og familier, men kunne flyve ud til specielle datoer for at overraske fans, fordi de er alle bevidste om efterspørgslen på deres comeback.”

LÆS OGSÅ: Kanye West UPDATE: kaster årets to første singler af sig - og rabler videre på Twitter 

Mediet melder desuden, at The Carters snart begynder øvearbejdet til deres forstående turné, der starter den 6. juni i Cardiff, England. De skulle også have travlt med at stable en stor state-of-the-art skærm med bevægelige dele på benene, en skærm, som skal være i centrum til deres shows.


ANNONCE