Nyhed

Will.i.am. og Britney har tabt kampen om “Scream and Shout”

GAFFA.dk - Alt om musik

Sangens indkomster har været frosset siden 2012, og nu har Will.i.am. og Britney Spears tabt sagen om kæmpehittet. Det beretter NME. 

Det er musiker og X Factor-dommer Tulisa Contostavlos, der har vundet over de to verdenstjerner i en sag om sangen “Scream and Shout”. Contostavlos sagsøgte Will.i.am efter sangens udgivelse i 2012, da hun mente, at hun havde været med til at skrive sangen, og ville have brugt den til sit eget album.

Willi.i.am. har udtalt, at det er sandt, men at producerne bag sangen ikke syntes, Tulisa skulle have den: “Tulisa skrev på den sang, før jeg gjorde – det er sandheden. Men producerne af beatet… ville ikke have, at hun fik det.”

LÆS OGSÅ: Nye navne til Smukfest

Retssagen kunne desuden afsløre, at nogle af Contostavlos vokaler stadig ligger på det færdige og udgivne nummer – ved siden af Britneys. I følge en kilde hos Metro skulle Contostavlos hovedsageligt være ked af og frustreret over den manglende anerkendelse for medskabelsen af kæmpehittet.

Contostavlos vil fremover modtage 10% af sangens indtjening. Samtidig har Britney Spears travlt med sin Kenzo-reklame og med at være hovednavn på dette års Smukfest. Og Willi.i.am. har lovet nyt materiale fra Black Eyed Peas i den nærmeste fremtid.