Nyhed

Johnny Depps film om Notorious B.I.G. er udsat

GAFFA.dk - alt om musik

Filmselskabet bag Johnny Depps kommende biograffilm, City of Lies, har udskudt premieren, eftersom en tidligere medarbejder på settet sagsøger skuespilleren for overfald. 

Johnny Depp har i den grad været i juridisk modvind over den senere tid. Tilbage i maj kom det frem, at han stod til at skulle igennem en længere retssag, da to af hans tidligere bodyguards sagsøgte den amerikanske filmstjerne for at fifle med deres løn. I juli indgik Depp et forlig på flere millioner dollars, da han havde retsforfulgt flere tidligere forretningsførere for svindel. 

Og nu skriver Rolling Stone, at den 55-årige skuespiller har endnu et retsforløb at se frem til, da han efter sigende skulle have overfaldet en medarbejder fra den nyligt færdiggjorte film City of Lies, som Depp har hovedrollen i. 

City of Lies handler om efterforskningen på det uopklarede mord på rapperen The Notorious B.I.G. i 1997 samt mordet på Tupac Shakur året før. Johnny Depp spiller kriminalbetjenten Russell Poole, der i sin tid efterforskede de to mord i samarbejde med en journalist, der spilles af Forest Whitaker.

LÆS OGSÅ: Mordet på Notorious B.I.G. efterforskes stadig

City of Lies var sat til at have premiere den 7. september, men filmselskabet Global Road Entertainment har nu udsat premieren på ubestemt tid, muligvis fordi den tidligere lokationsmanager Gregg "Rocky" Brooks har sagsøgt Depp, efter denne angiveligt skulle have slået Brooks to gange i ribbenene og verbalt krænket ham under optagelserne til filmen. 

Brooks påstår yderligere, at han blev fyret fra projektet, da han nægtede at underskrive en fortrolighedserklæring, der ville have forhindret ham i at sagsøge Depp. Hvad Brooks kræver for erstatning vides endnu ikke. 

Johnny Depp har også en hovedrolle i den kommende Harry Potter-spinoff Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, der har premiere til november. Valget af at caste Depp som skurken Grindelwald er mødt med stor kritik fra Harry Potter-fans, da Depps tidligere kone Amber Heard for nogle år tilbage anmeldte Depp for vold i hjemmet. 

 

ANNONCE