Nyhed

Ny aarhusiansk festival præsenterer Den Sorte Skole

GAFFA.dk – alt om musik

Den Sorte Skole var en del af festivalprogrammet på Haven Festival for en uges tid siden. Nu annoncerer de deres anden festivalkoncert i Danmark for 2018. 

I weekenden gav Den Sorte Skole sin foreløbige første danske festivalkoncert i 2018 på HAVEN festival, Refshaleøen. Nu får de dedikerede Sorte Skole-fans en ekstra chance for at opleve den anerkendte sampler-duo, når de giver koncert den 14. september på den nyetablerede festival 'this', som løber af stablen på Sydhavnen, Aarhus. 

Den Sorte Skole har indgået et samarbejde med Hackstage - et kollektiv af multimediekunstnere, VJ’s og designere. Sammen vil de skabe et visuelt show i midten af september, som er skræddersyet til de rå og industrielle rammer på Sydhavnen. 

LÆS OGSÅ: Som robotter og spøgelser


" Vi har længe været fans af Hackstages arbejde og så dette som en perfekt mulighed for et samarbejde. Vi elsker deres installationer og abstrakte visuals og ser virkelig frem til at forene vores univers med deres" fortæller Martin Højland fra Den Sorte Skole. 

Folk kan forvente et brag af en koncert, når Den Sorte Skole gæster den aarhusianske festival. 
"Vi glæder os helt vildt til at spille på this. Vi vender igen tilbage til en af de gamle dyder i Skolen, nemlig koncerter med mega meget energi og gang i" afslutter Martin Højland i pressemeddelelsen. 

Festivalen præsenterer udover Den Sorte Skole blandt andet artisterne 2manydjsKing, Moody og Clara. Udover musikprogrammet vil festivalen også rumme flere kunstværker fra blandt andet den danske kunstnertrio Superflex og video-kunstneren Tabita Rezaire. 

LÆS OGSÅ: Den danske popsangerinde KING er klar med cubansk inspireret ny single, "MANGO"

Billetter til festivalen den 13. og 14. august er sat til salg. 

ANNONCE