Nyhed

Taget faldt sammen under Limp Bizkit-koncert

GAFFA.dk - alt om musik

Limp Bizkit gav for nyligt koncert i England på en regnfuld aften, hvor taget pludselig gav efter, da et gigantisk regnskyl væltede ned på scenen og ødelagde deres gear – ironisk under nummeret "Break Stuff". Se video nederst i artiklen. 

Meget tyder på, at den engelske festival Boomtown Fair har været en våd affære i år. En af headlinerne var nu-metal bandet Limp Bizkit, der nok ikke forudså, at et netop overstået regnskyl ville blive et problem på scenen. Men netop da de begyndte hitsinglen "Break Stuff" fra bandets andet studiealbum Significant Other fra 1999, viser konsekvenserne på det kritiske vejrforhold sig. Loftet i scenens højre side giver pludselig efter, og et decideret vandfald stormer ned på scenen og oversvømmer guitaristen Wes Borlands pedalbræt. 

Bandets frontmand, Fred Durst, lod sig dog ikke slå ud af episoden, idet han brød ud i latter og pointerede, at pedalbrættet nok var gået i stykker. Durst afsluttede endvidere koncerten med meldingen: "Desværre er guitarudstyret gået ned. Men med det i betragtning vil jeg gerne sige, hvor taknemmelig jeg er, fordi aftenen har virkelig været fucking fantastisk. Tusind tak". 

Wes Borland var heller ikke ræd for at dele episodens udfald på Instagram: 

Artiklen fortsætter under billedet

I opslaget skriver guitaristen: "Sådan ser et pedalbræt ud, når det har regnet en hel dag, og loftet på den scene, man spiller på, går i stykker, og vand med samme mængde som i et jacuzzi vælter ned over en under det næstsidste nummer af ens set".

Borland har holdt fans opdateret på tingenes tilstand og har senere meddelt, at det meste af udstyret stadig er intakt efter at have ligget til tørre i to døgn. 

Limp Bizkits kommende album Stampede of the Disco Elephants har været længe undervejs de seneste år, og de har i denne måned turneret i Tyskland, hvor de lavede et enkelt stop i England til Boomtown Fair. 

Frontmanden Fred Durst har endvidere brugt året på at instruere filmen Moose med John Travolta i hovedrollen. 

Se et videoklip af taget, der kollapser, under "Break Stuff":