Nyhed

The Blue Van er tilbage – udgiver jubilæumsplade med tilhørende koncert

GAFFA.dk - alt om musik

Der har de seneste år været stille i The Blue Van-lejren, mens de har udgivet album og turneret med sideprojektet The Van. Nu er de tilbage med deres oprindelige setup og genudgiver tidligere materiale. 

Da drengene fra The Blue Van sidste år lancerede datterprojektet The Van, lovede de, at det ikke var slutningen på deres oprindelige foretagende med The Blue Van, og det ser nu ud til, at de fire nordjyder holder deres ord. 

LÆS OGSÅ: Nyt sideprojekt går tilbage til garagerockrødderne


I forbindelse med udgivelsen af The Van-lp'en tidligere i år gik det op for bandet, hvor stor efterspørgsel der var på deres gennembruds-album Man Up fra 2008. Denne efterspørgsel har bandet valgt at efterkomme, og derfor genudgiver de albummet på vinyl i en 10-års jubilæumsudgave, mens de også under The Blue Van-fanen annoncerer en koncert sidst på året. 

Bandets frontmand Steffen Westmark har udtalt følgende om deres sideprojekt: "Ideen med The Van gav mening, fordi vi ønskede at lave en plade, som var 100% DIY for igen at føle nerven, magien og evnerne til at groove sammen. Vi havde behov for at mærke, at sammenspillet var intakt og bevise vi kunne lave en fed vinyl i øveren på egen hånd. Samtidig blev The Van en musikalsk legeplads, som lærte os en masse ting, som vi nu kan ta' med over i The Blue Van regi". 

LÆS OGSÅ: The Blue Van: Vi bliver aldrig kedelige


Genudgivelsen udkommer den 25. oktober – samme dato hvor Man Up kom på gaden for 10 år siden. Dette fejres endvidere med en koncert den 12. december på Hotel Cecil i København, hvor The Blue Van for første gang nogensinde spiller albummet fra start til slut live. 

 

ANNONCE