Nyhed

To pensionister flygtede fra plejehjem for at deltage i metalfestival

GAFFA.dk – alt om musik

I weekenden sneg to ældre herrer sig ud af et tysk plejehjem for at besøge Wacken Open Air – én af verdens største metalfestivaler.

Magasinet Deutsche Welle rapporterer, at plejehjemmets personale kontaktede politiet, da de opdagede, at de to mænd manglede på plejehjemmet. Klokken 15 sammen dag fandt politiet dem på festivalområdet ved den store metalfestival. De to herrer blev beskrevet som "desorienterede og forvirrede". 

LÆS OGSÅ: Judas Priest er frihed

De to metalfans var ifølge politiet svære at få med tilbage til plejehjemmet, men blev eskorteret hjem igen ved hjælp af taxa og patruljebil. 

"De kunne tydeligvis lide metalfestivalen" udtaler en talsmand for politiet i et interview med radiostationen Norddeutscher Rundfunk, skriver NME.

LÆS OGSÅ: Lovende start indfrier ikke løfterne om mesterværk

Wacken Open Air havde i år navne som Judas Priest, Hatebreed, Danzig, In Flames og Running Wild på programmet. Det er den største europæiske metalfestival og har eksisteret siden 1990 – cirka 75.000 gæster har i år besøgt den nordtyske festival, som blev afholdt i weekenden, den 2.- 4. august


ANNONCE