Nyhed

JULEKALENDER-LÅGE 24: Hør årets bedste sang ifølge Clara

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

GAFFA har bedt en række markante og aktuelle danske kunstnere om at vælge deres yndlingssang fra 2018. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi slutter serien i dag med den 18-årige sangerinde og sangskriver Clara, der i år har udgivet sin debut-ep August Eighteen og hittet med sange som "Foolish", "What They Say" og "Suffocating". I januar giver hun tre koncerter, læs mere på hendes Facebook-side. Clara har også vundet sangskriverforeningen DPA's Væktlagspris.

LÆS OGSÅ: Clara: "Du mærker først, om din musik holder, når du står deroppe"

24. Jessie J: Dopamine

Clara: – Jeg har altid været helt vild med Jessie J. Jeg elsker, hvordan hendes musik spænder bredt, og hvordan hun kommer omkring mange forskellige genrer, både r&b, pop, poprock and so on…

Jeg er specielt blevet fan af hendes seneste album “R.O.S.E.”, som har en mere r&b-soulet lyd, til tider jazzet. Hendes tekster er ærlige, og man kan mærke hende i musikken. Hun har en fuldstændig fænomenal stemme, der virkelig kommer til sin ret på det her album. Hun fremfører sine sange på en oprigtig og overbevisende måde.

Her har jeg valgt sangen “Dopamine”. Det er min absolutte yndlingssang fra det nye album og har været min go to-sang i 2018. Jeg lytter til den specielt, når jeg skal koble af og komme lidt ned i gear..
Teksten har et vigtigt budskab, og man lytter virkelig til, hvad hun synger. Produktionen er gjort simpel, hvilket fremhæver og understøtter både melodi og tekst. Jeg elsker, hvordan sangen behandler et tungt tema på en let måde, hvilket gør det til en sang, jeg kan lytte til, uanset hvilket humør jeg er i.

Hør sangen her og hør hele julekalender-playlisten nedenfor.

Hør julekalender-playlisten på Spotify:

Hør julekalender-playlisten på andre streaming-tjenester, blandt andet Apple Music:

LÆS OGSÅ: JULEKALENDER-LÅGE 23: Hør årets bedste sang ifølge Katinka

ANNONCE