Nyhed

Sting til Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Til sommer lægger Sting vejen forbi Danmark, når Musikteatret Holstebro præsenterer ham til årets første Open Air-koncert

Det sker fredag den 21. juni som led i Stings Europa-turné, Sting: My Songs, der netop er blevet bekræftet. Den rutinerede herre tager et dynamisk show med sig, der – præcis som navnet antyder – fokuserer på de største hits i løbet af Stings lange karriere, både solo og med bandet The Police.

Publikum kan således forvente en hitparade med numre som "Englishman in New York", "Fields of Gold", Shape of My Heart", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message in a Bottle" og mange, mange flere. Billetsalget starter den 7. december klokken 10.00 via Ticketmaster.

LÆS OGSÅ: Sting spiller igen med musklerne

Sting har haft en lang og produktiv karriere og kan skrive komponist, sanger, sangskriver, skuespiller, forfatter og aktivist på cv'et. Hans musikalske karriere begyndte tilbage i slut-70'erne, hvor han startede bandet The Police med Stewart Copeland og Andy Summers. Det blev til fem album og intet mindre end seks Grammy-priser, to Brit-awards og en indlemmelse i The Rock and Roll Hall of Fame, før han indledte en endnu mere prisbelønnet solokarriere.

Der er stort set ikke den hæder, Sting ikke har modtaget fra musikbranchen. Han kan eksempelvis bryste sig af at have modtaget en æresdoktorgrad i musik fra University of Northumbria samt en optagelse i Songwriters Hall of Fame – allesammen priser, der vidner om en sangskriver og musiker i absolut verdensklasse.

LÆS OGSÅ: Sting: For at kunne skrive om mit liv er jeg nødt til at leve det først

I sommer tog Sting på en verdensturné med ingen ringere end Shaggy ("It Wasn't Me") efter udgivelsen af det uventede album 44/876 med dancehall-veteranen. Selvom det kunne lyde som en dårlig joke, formåede det umage par at skabe et interessant album, der modtog fem stjerner fra GAFFAs anmelder under overskriften "Varm 'bromance' mellem Shaggy og Sting":

"44/876 er et frisk pust i en musikbranche, der oftest spiller mest på det sikre [...] som smagen af en stærkt krydret jamaicansk jerk kylling og en iskold engelsk pint of beer på en varm sommerdag."

Varm op med "Don't Make Me Wait" fra Shaggy og Stings album:

ANNONCE