Nyhed

Ny single og albumnyheder fra Christian Hjelm

GAFFA.dk - Alt om musik

Den tidligere Figurines-frontmand Christian Hjelm udgav sidste efterår sin første single fra hans kommende album. I dag er han klar med detaljer om det nye album samt endnu et singleudspil.

Albummet Uskolet magi består af 12 nye numre og er på gaden den 20. april. Det er Hjelms første album siden Vaskeægte fra 2014. Det nye album lover at være mere flabet, skabet og finurlig end forgangerne, samtidig med at det er gennemsyret af en mørkere og mere rå stemning end vanligt.

GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez skrev i sin firestejernede anmeldelse af Vaskeægte, at ”Hjelm er ved at cementere sig som en af de tunge drenge på den danske sangskriverscene. Så håber vi bare på lidt kortere mellem snapsene på treeren” – så nu bliver det spændende at se, hvor mange snaps Hjelm har klemt ind på Uskolet magi.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen: Awardshowet der ville mere end bare øl, impro og Simon Kvamms bagdel

Hjelm udgav i efteråret singlen ”Dødvande”, som han nu følger op på med singlen ”Sjældne syner”. Om singlen fortæller han selv: ”Engang imellem hænder det, at jeg drømmer så levende, at i det sekund jeg vågner, aner jeg ikke om det var drøm eller virkelighed? Er drømmen virkelighed eller er virkeligheden en drøm, de sekunder hvor man ligger og kigger op i mørket er interessante,  for lige der bliver man i tvivl om netop dette”.

Du kan høre den nye drømmende single herunder.

ANNONCE