Nyhed

Smashing Pumpkins: Sms-dialog viser dramaet i kulissen

GAFFA.dk – Alt om musik

Hvad kommer der til at ske i morgen?

Sidste måned var der hints fra Smashing Pumkins via Instagram omkring en genforening. Det blev afsløret, at tre fjerdedele af den oprindelige besætning, sanger og sangskriver Billy Corgan, guitarist James Iha og trommeslager Jimmy Chamberlin, befandt sig i studiet med produceren Rick Rubin. Til gengæld medvirkede bassist D'arcy Wretzky ikke.

I sidste uge lancerede bandets hjemmeside et nedtællingsur, med sluttidspunkt torsdag den 15. februar klokken 18.00 dansk tid.

For få dage siden gik D’arcy Wretzky så ud og anklagede sanger Billy Corgan for manipulation og for at have tilbagekaldt et tilbud, der tidligere blev fremlagt til hende om at medvirke i genforeningen.

Mange fans har undret sig over Wretzkys rolle i den kommende genforening, og skal man tro Wretzky selv, havde hun en rolle, som nu er væk.

LÆS OGSÅ: Smashing Pumpkins: Fejden mellem D'arcy og Corgan – dag for dag

Wretzky mener, at Corgan har givet hende et tilbud om at være med i den kommende genforening, for siden at trække det tilbage.

Som bevis har Wretzky via Alternative Nation publiceret sms'er mellem hende og Corgan for at berette sin side af historien.

Læs tråden herunder – i starten er Corgan imødekommende, men efterhånden bliver han mere afvisende, blandt andet fordi Wretzky taler om en skulderskade, som hun dog senere nedtoner alvoren af. På det tidspunkt har bandet dog fundet en anden bassist. Det fremgår også, at bandet har 13 demoer klar, og at Wretzky tilsyneladende har fået tilbud om at mødes med gruppen i Los Angeles, formodentlig i studiet, men ikke har kunnet deltage.

gallery_large

gallery_large

gallery_large

p>

gallery_large

gallery_large

gallery_large

p>

gallery_large

Heromkring begynder Billy Corgan at dæmpe Wretzkys forventninger:

gallery_large

gallery_large

gallery_large

gallery_large

p>

gallery_large

gallery_large

gallery_large

p>

gallery_large

gallery_large

Senere lader Corgan meddele via en telefonsamtale, at bandet har fundet en anden bassist. D'arcy Wretzy har i øvrigt misforstået noget, idet hun tror, at Jack White er søn af rocklegenden Patti Smith (som hun staver Patty). Det er ikke tilfældet, til gengæld har Jack Whites eks-kone og bandkollega fra White Stripes, Meg White, været gift med Patti Smiths søn Jackson Smith i årene 2009-2013.p>

Herefter tager korrespondancen en aggressiv drejning.

 

gallery_large

 

gallery_large

gallery_largep>

Hvad skal man tro? Torsdag den 15. februar klokken 18 er vi måske en smule klogere.

 

ANNONCE