Nyhed

Angriber #MeToo-bevægelsen: "Jeg ved, hvad de behøver"

GAFFA.dk – alt om musik

Sanger og guitarist KK Warslut fra det internationale black metal-band Deströyer 666 vakte forargelse, da gruppen gav koncert på Södra Teatern i lørdags, skriver Stockholm Direkt.

Ved koncerten gik australske Warslut til hårdt angreb på #MeToo-forgreningen #KillTheKing. Et opråb, som en lang række kvinder fra den svenske hardrock-scene står bag, hvor de beskylder en stribe hardrock- og metalbands for kvindehad, heriblandt Deströyer 666.

– En del kvinder i det her land har et problem med os. Jeg ved, hvad de behøver. En hård pik. Til helvede med de her politiske fisseslikkere, skal KK Warslut have sagt fra scenen, rapporterer Stockholm Direkt.


LÆS OGSÅ: Heiler fra scenen i Stockholm

Gruppen, hvis medlemmer stammer fra Chile, Australien, Sverige og England, spillede på Södra Teaterns scene Kägelbanen, og arrangørerne bag klubben har nu kommenteret hændelsen på Facebook.

"Södra Teatern tager helt og holdent afstand fra bandets ytringer og beklager, at de fik plads til at udtrykke dem på scenen."


Stockholm Direkt har også været i kontakt med Johanna Carlberg, kommunikationschef på Södra Teatern, som oplyser, at de aldrig mere kommer til at booke Deströyer 666.

Oplev et eksempel på Deströyer 666's musik i form af videoen "Wildfire":


ANNONCE