Nyhed

Copenhell melder flere hårde navne på plakaten

GAFFA.dk - Alt om musik

Både rock- og metalfans kan finde spændende tilbud ved den kommende Copenhell Festival, hvor også de slagkraftige bands Tremonti, Kellermensch, At The Gates, Tsjuder, Defecto og Skindred nu skal spille.

Mark Tremonti
spiller igen på Copenhell med sin rasende storm af hurtige riffs og energisk, medrivende musik. Hans agressive solo-projekt er vokset og er blevet til det populære band, der har tre stærke albums i ryggen. Projektet er specielt prydet af Tremontis skarpe sangskrivning og strålende vokal, og det seneste album Dust udkom i 2016. Tremonti er måske bedst kendt for sin fortid som lead-guitarist i det amerikanske rockband Creed, der hittede tilbage i slut-90’erne og start-00’erne, og for samme rolle i stadig aktive Alter Bridge.Danske Kellermensch har imponeret gang på gang og fik for deres optræden på Spot Festival 2017 en seksstjernet anmeldelse af GAFFA sidste år. Deres plade Goliath udkom også sidste år, som GAFFAs anmelder kalder for en: “på én gang tung, dyster, aggressiv, melankolsk, melodisk og hjerteskærende smuk rockplade, som kommer hele vejen rundt i følelsesregisteret på mindre end 37 minutter.” Bandet er kendt for at give sig selv hundrede procent på en scene, og det er altså en oplevelse af de helt store, der er i vente på dette års Copenhell.

LÆS OGSÅ: Kellermensch satte alt på spil (en anmeldelse af deres optræden på SPOT Festival 2017)

Metalpionererne At the Gates var med til at etablere den melodiske Göteborg-dødsmetal i starten af 90’erne, et udtryk, som de har leveret med enorm passion lige siden. Norske Tsjuder er af en mørkere indflydelse og spiller black metal, som de har spredt verden rundt siden 1993.

Defecto
er en dansk gruppe, der slog igennem med albummet Excluded i 2016 og egner sig med deres riff-tunge, melodiske heavy metal perfekt til den store scene. Gruppens andet album, Nemesis fra 2017, er indstillet til GAFFA-Prisen i kategorien "Årets danske hardrock/metal-udgivelse". Læs mere og stem på GAFFA.dk/prisen

Skindred kalder deres egen stil for “Ragga-metal”, og den kombination af genrer forstår man måske først rigtigt, når man har hørt det live. Det gælder et hav af genrer: heavy metal, alternativ rock, hardcore punk, dancehall, hiphop, dubstep og reggae – blandt andet.Billetterne til Copenhell er i salg. Festivalen finder sted den 21. til 23. juni 2018.

ANNONCE