Nyhed

Hør nyt nummer med Kendrick Lamar og SZA – fra kommende superheltefilm

GAFFA.dk – alt om musik

Kendrick Lamar har netop udgivet et nyt nummer, "All the Stars", hvor han gæstes af soulsangerinden SZA. Hør sangen ovenfor.

Nummeret stammer fra Black Panther: The Album med musik fra og inspireret af den kommende film Black Panther. Et album, som Lamar har produceret og kurateret i samarbejde med Anthony Tiffith, chefen for pladeselskabet Top Dawg, der udgiver både Lamar og SZA. Hvornår albummet udkommer, og hvem der ellers medvirker, vides endnu ikke, men filmen har dansk premiere 15. februar. Det er første gang, at Lamar arbejder med filmmusik.

Black Panther er en superheltefilm baseret på Marvel-tegneseriefiguren af samme navn. Den er instrueret af Ryan Coogler og har blandt andre Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o og Danai Gurira i hovedrollerne.


Kendrick Lamar giver en forlængst udsolgt koncert i Royal Arena 1. marts. Han udsendte sidste år sit fjerde album, DAMN., der helt ligesom forgængerne fik fremragende anmeldelser og blev en stor salgssucces. GAFFA tildelte albummet de maksimale seks stjerner med prædikatet "sprudlende mesterværk", og udgivelsen nåede en femteplads på redaktionens liste over årets bedste internationale album. En liste, SZA også var at finde på med sit debutalbum, "Ctrl", der fik en 13. plads.

LÆS OGSÅ: DAMN! Kendrick er stadig kongen på endnu et sprudlende mesterværk

LÆS OGSÅ: SZA – ærlig, sårbar og hårdtslående


 

ANNONCE