Nyhed

Kvelertak mister forsanger

GAFFA.dk – Alt om musik

Kvelertaks forsanger, Sanger Erlend Hjelvik, har meddelt sin afgang fra norske band.

Han forklarer i en erklæring herom: "Erfaringerne med at opbygge et succesfuldt band har været sjove og givende, men har også været intense og udfordrende. I årenes løb har dette påvirket mig. Som vi har udviklet os personligt og professionelt, har vores individuelle mål, behov og motivationer ændret sig, hvilket fører os i forskellige retninger."

"Selv om det er en tung beslutning om at forlade et liv, jeg har levet og åndet for i det sidste årti, føler jeg mig glad og begejstret for at udforske nye muligheder for fremtiden."


"Uheldigvis er jeg ude af stand til at gennemføre de sidste fire shows i Norge i sommer på grund af omstændigheder uden for min kontrol. Jeg undskylder festival-arrangørerne og fansene ved disse shows."

"Jeg vil gerne takke Bjarte, Kjetil, Maciek, Marvin og Vidar, vores crew, bands vi har turnéret sammen med og alle andre, der har arbejdet med Kvelertak. Vigtigst af alt sætter jeg pris på vores fantastiske fans, der har gjort alt muligt. Jeg er meget stolt og taknemmelig for alt, hvad vi har opnået som Kvelertak. Jeg er virkelig taknemmelig for alt, hvad vi har oplevet sammen og ønsker bandet held og lykke i fremtiden."

LÆS OGSÅ: Markante hardcore-acts gæster København


Kvelertaks tredje album, Nattesferd, udkom i maj 2016. Opfølgningen af ​​2013's Meir blev optaget live i Amper Tone Studio i Oslo, Norge og blev produceret af bandet samt mixet af Nick Terry (Lindstrøm, Turbonegro, Libertinerne).

Nattesferd har opnået flotte anerkendelser fra pressen. Rolling Stone havde albummet med i magasinet som en af de 25 mest ventede metalalbum i 2016. Derudover placerede Stereogum det nye album på nummer 36 på deres "101 mest ventede albums fra 2016", mens Consequence of Sound inkluderede det i deres "20 mest ventede metalalbum i 2016"-preview.

Se musikvideoen til "Blodtørst" (2011) her:

ANNONCE