Nyhed

Mike Shinoda udtaler sig om mulig Linkin Park-turné

GAFFA.dk – alt om musik

Mike Shinoda fortæller i nyt interview, at han er åben for muligheden for at spille med Linkin Park i fremtiden.

I et nyt interview med den franske radiostation United Rock Nations har Mike Shinoda udtalt, at han er åben for en eventuel turné med bandet Linkin Park. Rockbandet, som sidste år, den 20. juli, led et frygtelig tab, da forsangeren Chester Bennington begik selvmord. 

I interviewet udtaler Shinoda følgende: "Jeg tager bare et skridt ad gangen og er åben for muligheder – om det er så projekter under mit navn, arbejde med andre artister, at producere numre for andre, eller hvis gutterne på et tidspunkt vil spille Linkin Park-koncerter. Jeg er sikker på, at disse ting alle er muligheder, og jeg er åben for, hvad der end sker."

LÆS OGSÅ: Linkin Park-interview anno 2010: Gamle venner, ny lyd

Linkin Park smed deres debutalbum Hybrid Theory på gaden i 2000. Bandets syvende og seneste album One More Light stammer fra 2017.

Mike Shinoda udgav for nylig sit debut-soloalbum Post Traumatic, et album som GAFFA kvitterede for med tre ud af seks stjerner og skrev følgende om: "Man skal ikke have de store kompetencer inden for tekstanalyse for at konstatere, at albummet er en slags renselsesproces for Shinoda i kølvandet på Linkin Park-sanger Chester Benningtons selvmord sidste år."

LÆS OGSÅ: Trist debut med sorg i sinde

Shinoda fortæller dog i interviewet, at han har planer om at turnere med sit soloalbum, inden en kommende Linkin Park-tour kan komme på tale.

Hør herunder interviewet med Mike Shinoda. 

ANNONCE