Nyhed

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

GAFFA.dk – Alt om musik

Hedebølgen er over os, men nu kan du få det ekstra varmt, når du smider vores opdaterede hiphop-playliste på anlægget.

Bas - Boca Raton (Featuring A$AP Ferg)

Dreamville-rapperen Bas oplevede stor succes med singlen "Pinball II", som han udgav tidligere i år. Her følger han op på succesen med "Boca Raton" sammen med A$AP Ferg. Bas har meget snart et album på gaden.


Drake - Emotionless

Drizzy Drakes nye album Scorpion har i skrivende stund allerede lavet nye streamingrekorder, med 170 millioner afspilninger på 24 timer, og nummeret "In My Feelings" har slået rekorden for flest streams på en enkelt uge - nogensinde. Det nye album er et dobbeltalbum. Side A er hiphopinspireret og på Side B har vi mere R&B-inspirerede numre. Som hiphop-fan er det selvfølgelig Side A, jeg er mest interesseret i, og "Emotionless" er bestemt en af de bedste numre derfra. Over et vokalsample fra Mariah Careys "Emotions" fra 1991 fortæller Drake blandt andet, at han har en søn.

Kris the $pirit - Pyramids


Kris the $pirit er ude med sit debutudgivelse  Spirit Mode Vol. 1. Han har førhen været en del af hiphopgruppen The Posterz, men nu prøver han kræfter med en solokarriere. Det virker til at fungere vældig godt!

Taywill - Understand Me (Featuring G Perico)

En anden, som drager inspiration fra klassiske hiphopnumre fra Californien er Taywill og ikke mindst produceren Basskidsbeat, der helt sikkert har lyttet en hel del til Warren G's "This D.J.", fra legendariske Regulate... G Funk. Dette virker nærmest som en hårdere, mere energisk 2018-version af nummeret, og både Taywill, G Perico og Basskidsbeat beviser virkelig, hvorfor de hver især fortjener mere opmærksomhed.


SoloSam - RunninAround

Rapperen SoloSam fra Chicago fortjener i den grad også mere opmærksomhed. Han har netop udgivet syv nye numre i form af ep'en ITIS. 

Meek Mill - Stay Woke (Featuring Miguel)


Det er efterhånden et stykke tid siden, at Meek Mill blev løsladt fra "Camp Hill State Prison", og nu har vi endelig fået ny musik fra den højtelskede rapper.

Sidste år blev Meek idømt fire års fængsel, fordi han begik nogle overtrædelser af de gældende regler for sin prøveløsladelse - en prøveløsladelse der kan dateres tilbage til 2008. Den gang var Meek Mill blot 19 år. Der har i lang tid været spekulationer om justitsmord - dommeren havde eftersignede stillet urimelige krav til Meek, der blandt andet indebar, at han skrev under på en pladekontrakt med hendes vens pladeselskab...

Meek Mill skrev efter løsladelsen: “Although I’m blessed to have the resources to fight this unjust situation, I understand that many people of color across the country don’t have that luxury … I plan to use my platform to shine a light on those issues … I plan to work closely with my legal team to overturn this unwarranted conviction and look forward to returning with my family and resuming my music career.”


Selvfølgelig er det her nye nummer fra Meek Mill's ep  Legends Of The Summer et socialkritisk stykke musik.  

YBN Cordae - Fighting Temptations

Cordae bliver simpelthen ved med at imponere. Lige siden sin "Old Ni***s" single har den unge rapper fået en evigt voksende fanskare. Han holder helt klart momentum med "Fighting Temptations".  


Jarren Benton - Don't Need You (Featuring Hopsin)

Før Jarren Benton stiftede sit eget pladeselskab Benton Enterprises var han en del af Hopsins Funk Volume. Hopsin gæster også på Jarrens nye single "Don't Need You", produceret af amerikanske Kato.  

Wiz Khalifa - Mr. Williams / Where is the Love (Featuring THEMXXNLIGHT & Curren$y)


Wiz Khalifas nye album Rolling Papers 2 skal nok holde fans beskæftiget i noget tid. Hele 25 nye numre fra Wiz Khalifa. Med så mange numre kan man hurtigt blive bekymret for, hvorvidt de alle rent faktisk er af topkvalitet, men husk på, at Wiz har arbejdet på det her album siden 2015. Der er helt klart et par halvdårlige numre, men derefter bliver det solidt.

A.G. - I Go So Hard (Featuring Priest Da Beast & Lil V)

André Giant bedre kendt som A.G. – og nok endda endnu bedre kendt som den ene del af rapper/producer-duoen Showbiz & A.G. – er ude med nyt album ved navn The Taste Of AMBrosia. Her er et nummer fra albummet, som skilte sig mest ud fra de andre 16 tracks.


Russ - Don't Fall For It

Russ udgiver altid mange singler, der aldrig finder vej til et album. "Don't Fall For It" er en af hans seneste og tilsyneladende spontane udgivelser.  

Freeway - Come Back


39-årige Freeways nye album Think Freekan klart anbefales. På albummet finder du også Lil Wayne, Jadakiss, Lil Uzi Vert og mange flere. "Come Back" er blot en af mange highlights.  

ShaqIsDope - Cold As Ice

ShaqIsDope minder mig en smule om Drake. Specielt hans omkvæd her på "Cold As Ice" virker til at være noget, som Drake ville synes om. Dog skal intet tages væk fra ShaqIsDope, som efter min mening egentlig er en mere energisk og interessant rapper end superstjernen. 


Mr. Criminal - The Crown (Featuring The Game & Kam)

Mr. Criminal har netop udgivet et triple-disc-album, Redemption pt. 1, 2 & 3. For at være helt ærlig, så er der en masse fyldernumre imellem de gode tracks, men "The Crown" er helt sikkert ikke et af dem!

The Click - Bout That Money (Featuring 4Rax)


The Click består af E-40 samt hans fætter B-Legit, hans bror D-Shot og ikke mindst søsteren Suga-T. Gruppen har ikke udgivet et album siden 2001, og desværre lader det ikke til, at dette er en single med sammenhæng til et nyt album fra de fire rappere. Det er et nummer beregnet til soundtracket for filmen Don't Get Caught.

Freddie Gibbs - Triple Threat

Freddie Gibbs' nye album  Freddie er fyldt med hårde trap-bangers. Desuden er promoveringsvideoen til albummet pissegrineren!


Artiklen fortsætter under videoen.

Young Buck - Paycheck


Young Buck er nok bedst kendt fra G-Unit's storhedstid, og han har tilsyneladende brugt meget tid i studiet her på det seneste. Han er netop ude med 10 nye numre, og albummet Unexpected er også på vej. 

PHresher - Beastmode (Featuring Joey Bada$$ & Fetty)

PHresher må uden tvivl være glad for at have gæstet på Eminems Revival-album. Det har i hvert fald fået hans karriere op på et meget højere niveau. Han er nu aktuel med debutalbummet PH.


Jay Rock - Rotation 112th

Jay Rocks seneste album Redemption er stadig i rotation blandt fans. En af favoritterne blandt mange er "Rotation 112th". Det er skam helt forståeligt!

Czar - Cali Life (Featuring Snoop Dogg)


Der er en lille chance for, at du måske allerede har hørt bidder af dette nummer tilbage i 2017. Der cirkulerede ihvertfald en del versioner rundt af nummeret på det store Internet. Nu er "Cali Life" officielt ude på alle platforme.

Larry June - Ocean Beach 

Så er det ned i gear med hjælp fra Larry June. På med solbrillerne og kør en tur ud i den varme danske sommer! Lækker produktion. 


B.o.B - Dontbenobodysbitch

NAGA er formentlig B.o.B's sidste album. Da han offentliggjorde albummet på sin Instagram, brugte han nemlig hashtagget #lastalbum. NAGA kan helt klart anbefales, "Cuello" er efter min mening det eneste elendige nummer på albummet, alt andet er værd at lytte til. Mange rappere har før i tiden udtalt, at de vil udgive deres sidste album, men de fleste kan ikke stoppe og bliver heldigvis ved med at udgive musik. Lad os håbe, B.o.B vil gøre det samme.

Brockhampton - 1999 Wildfire


Lige siden Brockhampton skilte sig af med det vitale gruppemedlem Ameer Vann, har der været tvivl om, hvordan boybandet vil klare sig fremover. Det lader dog ikke til, at gutterne fra Brockhampton tvivler på sig selv, og "1999 Wildfire" er altså også en vildt fed single. Omkvædet minder rimelig meget om legendariske OutKast.

R+R=NOW - Reflect Reprise (Featuring Stalley)

Det er altså smukt det her! R+R=NOW er et sandt dreamteam, ja nok nærmest en supergruppe. Robert Glasper og Terrace Marting er bare et par af artisterne, som udgør gruppen på i alt seks geniale musikere. Deres album Collagically Speaking får mine varmeste anbefalinger.


YBN Cordae - L.A. Leakers Freestyle 

Tag en lytter til Cordaes imponerende freestyle, som han performede hos L.A. Leakers på radiostationen Power 106.


ANNONCE