if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Roskilde-aktuelle Kakkmaddafakka kommer tilbage til Danmark

Nyhed

Roskilde-aktuelle Kakkmaddafakka kommer tilbage til Danmark

GAFFA.dk – Alt om musik

Kakkmaddafakka (KMF) gæster igen landet, når de indtager Pumpehuset den 24. oktober.

Det norske indie/dance/rock/pop-band Kakkmaddafakka (KMF) består af en gruppe gamle venner og to brødre. De er kendte for deres lystige liveshows, og bandet er både energifyldte, charmerende og teknisk dygtige.

Det beviste de i 2016, hvor de første gang spillede på Spot Festival og Roskilde Festival. Bandet, der blev dannet i Bergen i 2004, var gæster på Roskilde Festival kort tid efter og satte som mål, at de en dag ville spille på festivalen selv, hvilket gik i opfyldelse i 2016. I år blev de inviteret tilbage. Koncerten løb af stablen i aftes på Avalon-scenen, hvor bandet leverede et underholdende show.


LÆS OGSÅ: Showtime. Funky norske festaber satte teltet i kog

GAFFA anmeldte koncerten og skrev blandt andet: "Men ingen tvivl om, at Kakkmaddafakka var kommet for at skabe en fest, og det var lige, hvad publikum var kommet efter..." og "...Musikalsk var der dog ingen slinger i valsen for det hårdt spillende band, der leverede ved kasse ét med en stor portion professionalisme. De havde mere end bare tempo i deres glade optræden."

Sekstetten er aktuel med deres femte album, Hus, som udkom i september 2017.


Billetsalget starter fredag 6. juli kl. 10:00.

Se videoen til nummeret "Neighbourhood" lige her.


ANNONCE