Nyhed

Earl Sweatshirt aflyser NorthSide - erstatning fundet

GAFFA.dk - Alt om musik

Den amerikanske rapper melder afbud til den aarhusianske festival for anden gang.

I 2015 var Earl Sweatshirt på plakaten til NorthSide, men rapperen aflyste sit show på dagen med madforgiftning som begrundelse. Erstatningskoncerter er ikke lette at få arrangeret, så derfor var det en sejr, da rapperen tre år senere sagde ja til at lægge vejen forbi NorthSide.

Men nu må NorthSide igen meddele, at der heller ikke kommer en koncert med Earl Sweatshirt i år.


- Af årsager vi ikke kan få oplyst har Earl Sweatshirt valgt at aflyse de første 4 shows på sin Europa-tour. Det er dermed anden gang, han aflyser sin optræden på NorthSide med kort varsel, hvilket er dybt useriøst, og han vil derfor ikke blive inviteret tilbage til NorthSide på noget tidspunkt i fremtiden, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Earl Sweatshirt var programsat til at skulle åbne NorthSide 2018, men den opgave vil nu i stedet blive løst af det københavnske soulband D/troit.

Bandet debuterede i 2015 med ep’en Do the Right Thing, og siden da har de med succes taget arven fra James Brown, Sam Cooke, Marvin Gaye og Otis Redding ud på de danske landeveje til spillesteder, festivaler og såmænd også P6 BEAT Rocker Radiohuset. Sidste år kom endelig debutalbummet fra D/troit, Soul Sound System, der indkasserede 5 stjerner af os: ”Lyden af en gammel lp, proppet med frække blæsere, orgel, korsangerinder og skrattende guitar, som skiftes til at overtage rampelyset fra en sjælfuld mandlig vokal”.


D/troit kan opleves på Blue Stage torsdag 7. juni kl. 14.00.

ANNONCE