Nyhed

Københavnsk pladebutik fejrer fødselsdag med koncerter og gadefest

Sound Station markerer sin 30 års fødselsdag med stort liveprogram

Storhedstiden for salg af musik i fysisk form synes at være definitivt forbi - og det har naturligt nok afspejlet sig i antallet af pladebutikker de senere år. En af dem, som har klaret skærene er Sound Station på Frederiksberg.

Den navnkundige pladebutik fyldte faktisk 30 år allerede i efteråret 2021, men grundet COVID19-pandemien er fejringen bliver udskudt - indtil nu. For på lørdag den 21. maj inviterer Sound Station til fødselsdagsfest i og udenfor på butikken. Det foregår mellem 12 og 19, hvor en del af gaden vil være spærret af, og man vil kunne opleve seks navne optræde på en til lejligheden opstillet, udendørs scene.

Det drejer sig om Tremolo Beer GutD/TroitOf the Wand and MoonJunckerMina Okabe (billedet) og Trouble Is. Mellem livenavnene bindes programmet sammen af DJ Træskonæb og DJ Mezcal, ligesom der vil være bar og madvogn med mexicansk mad.


LÆS OGSÅ: Sound Station fejrer Record Store Day med live-musik

"Vi er vanvittigt stolte over at være her endnu, og vi kan næsten ikke forstå, hvordan alle de år er fløjet afsted", udtaler Peter Mesnickow fra Sound Station og tilføjer:

"Vi har ikke tal på, hvor mange kubikmeter cd’er, vi har solgt i dette århundrede. Eller på hvor mange funklende nye 180 grams vinylpresninger eller hvor mange obskure tidlige presninger af næsten glemte bands eller klassikere med store legender, vi har langet over disken.


Hvad vi til gengæld er helt sikre på er, at vi stadig elsker musik højere end noget andet. Den kærlighed har båret os igennem de første 30 år, og den kommer til at bære os gennem mange år endnu"

Varm op med Mina Okabes "Every Second":


ANNONCE